Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek, hogy az idősek mindig dicsérnek, akkor is, ha a korosztályodból a kutyának se tetszel?
Mert önmagában a fiatalság-egészség szépséget is jelent egy korosabb vagy idős embernek.Ő már látja, tudja milyen veszteségek érik az idő haladtával a testet/lelket.
Még minden új és feszes, mindene a helyén van egy fiatal embernek. Ahogy telnek az évek, az ember rádöbben, hogy milyen szép is volt fiatalon és nem is tudott róla.
A fiatalság szépség!
Én 30 vagyok, tehát annyira nem öreg, de amikor 20 voltam, magam sem tartottam szépnek, meg a kortársaim nagy részét sem. Most így 30 évesen visszanéztem azokat a fényképeket, amiken 20 voltam, és sokkal jobban néztem ki akkor, mint amilyenre én emlékszem, amilyennek megítéltem magamat a tükörbe nézve. A mai 20 évesek is szinte kivétel nélkül egytől-egyig szépek nekem, mert ők még nincsenek még tele ránccal, megereszkedő bőrrel és már őszülő hajjal mint én és a kortársaim. :) Gyanítom 40 évesen majd a 30 éveseket is szebbnek fogom látni, mint amilyennek most látom magunkat.... :)
Igen.
Most vagyok 23, 30 évtől felfelé a nőktől (de inkább 60-tól felfelé) megkapom a szokásos, "jóképű fiatalember" meg "szépszál legény" kifejezést vagy szemtől szemben, vagy a hátam mögött, de ha korom beliek lennének, ugyanúgy lexarnának, ahogy vagyok :D
Ez most vagy illem, vagy nem tudom, hogy midnenképpen kell valami pozitívat reagálniuk.
Mert semmi tétje annak, amit mondanak.
30 évesen én is mondhatom 15-20 éves kisfiúkra, hogy aranyosak, pont mivel nem látom őket szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!