Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is észrevettétek ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek ezt a jelenséget nőként, a nőkről? Vagy csak én vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Nőként nem tartom magamat olyan hú de nagy számnak, nem vagyok hasra esve magamtól, bár sok fiúnak tetszem a környezetemben, és sokak szerint okos vagyok, és intelligensnek tartanak. Én csak annyit gondolok magamról, hogy a korosztályomnál (22 vagyok) jóval komolyabban és érettebben gondolkodom.

Azt vettem észre, hogy úgy összességében nagyon nehezen barátkozok lányokkal. Szerintem a fiatal, 20on éves lányok többsége annyira éretlen, és "butácska", hogy hihetetlen, de még a 30hoz közeledve is ezt tapasztalom a nőkről. Persze vannak üdítő kivételek, de nem túl sok. Úgy az egyetemet és az eddigi munkahelyeimet össze vetve sajnos nincsenek túl jó tapasztalataim a nőkről. A legtöbb egy pletykafészek, akik buták, tini agyi szinten állnak, nincsenek önálló gondolataik, nem gondolkoznak mély dolgokon (pl lelki dolgokon, vagy hogy mi az emberi élet célja, stb...).

Nem azt mondom hogy mindig nagyon komolynak kell lenni, szeretek én is szórakozni. De sok nő tényleg kiábrándító. Néha azt veszem észre, hogy a pasik sokkal normálisabbak tudnak lenni mint a nők.

Én vagyok defektes hogy így látom, vagy tényleg így van?

2017. júl. 2. 14:17
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
40%
Na, pont ezért nincsenek női barátaim, vagy csak nagyon korlátolt mennyiségben. Igen, buták.
2017. júl. 2. 14:20
 2/32 anonim ***** válasza:
52%
Ez olyasmi gondolat, mint mikor az egyszeri autós rácsodálkozik hogy mindenki szembe jön az autópályán és azt gondolja ők a hülyék.
2017. júl. 2. 14:21
 3/32 anonim ***** válasza:
74%
Én is ezt látom. Éppen ezért nincs is sok barátnőm, a nőkben nehezebben tudok megbízni.
2017. júl. 2. 14:21
 4/32 anonim ***** válasza:
79%
Áhh hidd el vannak bőven problémás ostoba, hülyén gondolkodó nők 40 felett is...
2017. júl. 2. 14:22
 5/32 A kérdező kommentje:

2: nem gondolom hogy mindegyik buta. Írtam direkt, hogy vannak az üdítő kivételek.

Csak összességében mind munkahelyeimen, mind egyetemen azt tapasztalom hogy iszonyatosan kibeszélőek, pletykásak, rossz indulatúak, és butácskák a nők egy jó nagy része. Eddig ezt tapasztaltam. Kíváncsi vagyok mások véleményére hogy más hogy tapasztalja ezt...

2017. júl. 2. 14:22
 6/32 anonim ***** válasza:
64%

Ők szerinted mit gondolnak rólad?

" jóval komolyabban és érettebben gondolkodom."

Ezt sejtettük. Mindenki az, ha megkérdezed.

2017. júl. 2. 14:40
 7/32 anonim ***** válasza:
55%
Micimacko. Füles: Nagyképüség ez az én bajom... Ez a profilom sem jobb a másikomnál.
2017. júl. 2. 14:41
 8/32 anonim ***** válasza:
93%

össze vetve egy szó > összevetve.

Amúgy én férfiként ezt tapasztalom. Van egy 43 éves kolléganőm, rém egyszerű, mint a faék. Small talk-okban kimerül a kommunikációja, Facebookos faxságokat mutogat a kollégáknak, olyat érted, ami amúgy sem vicces, ráadásul már ezer éves meme vagy poszt. Kétlem, hogy kb. a multiverzum elméleten vagy az élet célján elmélkedne.

2017. júl. 2. 14:46
 9/32 anonim ***** válasza:
75%

Ezt még férfiként is észrevettem :)

Munkahelyen szoktam egy csapat nővel dolgozni, akik barátnők is. Hát ami egymás háta mögötti kibeszélés, meg pletyka, meg minden megy. Még azokról is mindent tudok, akik már az előtt elmentek a cégtől, hogy én odajöttem volna (és tényleg nem csak ilyen munkahelyi álbarátság, a szabadidejükben is együtt lógnak).

A beszélgetés ugyanez, még a 30-as nőknél is. Játsszák a jégkirálynőt, flegmák, de a háttérben egyszerűen az van, hogy kb semmihez nem tudnak 2 szót hozzászólni, elmondja, hogy mennyire szeret olvasni, de ha rákérdezel, akkor kiderül, hogy 10 éve nem olvasott egy könyvet sem, ugyanez szinte minden témával még azok közül is, amikre ők mondják, hogy szeretik.

Komolyan nem értem, az összes eddigi barátnőm intelligens, a világra nyitott, saját véleménnyel rendelkező nő volt, most meg körülnézve azt látom, hogy mekkora kincs ez a tulajdonság, mert egy ilyennel nem hoz össze a sors.

2017. júl. 2. 14:50
 10/32 A kérdező kommentje:

8-as a multiverzumos elmélet az engem nagyon foglalkoztat amúgy :D

Kár hogy ennyire ilyen a helyzet, és még ők panaszkodnak hogy nincsenek normális férfiak. Pedig szerintem jóval több a normális férfi mint a nő. Köszi a normális válaszokat :)

2017. júl. 2. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!