Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek ezt a jelenséget nőként, a nőkről? Vagy csak én vagyok ilyen?
Nőként nem tartom magamat olyan hú de nagy számnak, nem vagyok hasra esve magamtól, bár sok fiúnak tetszem a környezetemben, és sokak szerint okos vagyok, és intelligensnek tartanak. Én csak annyit gondolok magamról, hogy a korosztályomnál (22 vagyok) jóval komolyabban és érettebben gondolkodom.
Azt vettem észre, hogy úgy összességében nagyon nehezen barátkozok lányokkal. Szerintem a fiatal, 20on éves lányok többsége annyira éretlen, és "butácska", hogy hihetetlen, de még a 30hoz közeledve is ezt tapasztalom a nőkről. Persze vannak üdítő kivételek, de nem túl sok. Úgy az egyetemet és az eddigi munkahelyeimet össze vetve sajnos nincsenek túl jó tapasztalataim a nőkről. A legtöbb egy pletykafészek, akik buták, tini agyi szinten állnak, nincsenek önálló gondolataik, nem gondolkoznak mély dolgokon (pl lelki dolgokon, vagy hogy mi az emberi élet célja, stb...).
Nem azt mondom hogy mindig nagyon komolynak kell lenni, szeretek én is szórakozni. De sok nő tényleg kiábrándító. Néha azt veszem észre, hogy a pasik sokkal normálisabbak tudnak lenni mint a nők.
Én vagyok defektes hogy így látom, vagy tényleg így van?
19. Én nem pontosan erre gondoltam.
Inkább arra, amikor valakit nem érdekel, hogy az adott férfi már kapcsolatban van. :)
Nem tartalak defektesnek, illetve ha az vagy, van magamnak egy rossz hírem.:D Nincs bajom a korombeli lányokkal, nagyon sokszor próbáltam barátkozni velük gimitől kezdve mostanáig, de egy idő után letettem arról, hogy lany barátaim legyenek és nem érzem gondnak.
Nálunk az volt általában, hogy sosem tudtak az én sikeremnek örülni, mindig ment az áskálódás, a másiknak tetsző emberekre rámozdulás, a kibeszélés... És akkor arról nem is beszéltünk, hogy miről lehet beszélni. Mert engem nem izgat a divat meg a smink, azt teszem magamra, amire van türelmem épp és ami szerintem csinos rajtam és sosem volt rá panasz, hogy az tavalyi darab, vagy rossz fazonú. Meg az a mélységes ostobaság, hogy ne eddzen súlyzóval egy nő, mert férfias lesz, meg koplalj, meg hogyan szerezz meg egy pasit... Nekem ezt úgy, hogy benne vagyok a táplálkozás témában és szeretem az embereket megérteni taktikázás helyett és tudományos érvekre támaszkodni magazinos szenny meg barátnők "tuti tippjei" helyett, egyszerűen nem veszi be a gyomrom. A fiúk társasága sokkal szórakoztatóbb volt a stílusuk miatt is (amire egy lány mindig besértődött meg pironkodott a társaságomban és dögunalmas volt nekem), meg a témáik miatt is. És sokkal jobb barátok, sokkal jobban húztak előre és bátorítottak. Lehet, hogy egy lány azt mondta volna, mikor le akartam mondani a nyelvvizsgát, hogy "pihend ki magad, kedves", de sokkal jobban esett, mikor a srác haverom azzal vágta rám a telefont, hogy "úgy is tudod, a szar akcentusoddal el is adod magad nekik, utána meg jössz velünk ünnepelni és várni a ponthatárokat". Sokkal nyerebbek, sokkal őszintébbek, velük tudtam esőben rohanni röhögve, lomtalanításkor állólámpát szerezni és szétfikázták az összes leadandómat, de amibe beleszóltak buksisimi helyett, az ötös is lett.
De nem csak azért tartom jobbnak őket, mert lazák, szórakoztatóbbak és önzetlenebbek, eleve érettebben tudnak megnyilvánulni sok dologról és még rólunk mondják, hogy hamarabb érünk... Rendben, van benne valami, de ha az ember elbutítja magát, semmit sem ér a biológiai érési előny.
A lányokhoz visszatérve, most már van 1-2 közelebbi lány ismerősöm, de nem érzem azt az igazi barátságot. Az egyik a pasija nyakán lóg folyton, miközben nekünk panaszkodik, hogy milyen szívesen kipróbálná mással, meg kényszeredetten spórolgat, el sem lehet menni vele sehova, mert egy kávé drága neki. Kivéve, ha én hívom, akkor mehetünk. Pedig van pénze. A másik meg túl kényes. Az a tipikus "nem eszek sokat, finoman nevetek, cuki vagyok, nekem mindegy, hova megyünk" kislány. Aranyosak velem, de most komolyan... Felnőtt embernek legyen már egy határozott kiállása.
Nem ítél senki nemiszerv alapján, csak akkor, ha valaki azt nyomja a másik képébe. Akkor kénytelen abból gazdálkodni.
Mikor a barátnőd rázendít, hogy neki mi jár alanyi jogon és a pasik milyenek, akkor nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy egy ostoba pîcsa. Meg mikor lehülyéz, hogy miért vagyok a párommal, holott csak annyi volt a gond, hogy a meló miatt nem ért rá egy-két hétig. De igazad van, erre az izére azt mondani, hogy nő, sértés a nőkre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!