Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek már ezt a jelenséget?
Minden nőnek, külsőtől függetlenül, nem nehéz párkapcsolatot vagy szexkapcsolatot kialakítaniuk.
Még az átlagos lányoknak sem!
Igaz nincsenek hosszútávú kapcsolataik, hiszen mind jópasikat választanak, így vetésforgó van, hogy mindegyiknek jusson egy kicsike szelet egy jópasiból.
Itt az oldalon is megfigyelhető, hogy csak pasik küzdenek társkeresési nehézségekkel.
Ennyire számít a punci power?
lányok nem itt sírnak, hanem depisek, és részegek lesznek :D
amúgy jóhogy ismersz mindenkit, és igenis lányok között(főleg szépeknek), nehéz találni normális pasit.
"Itt az oldalon is megfigyelhető, hogy csak pasik küzdenek társkeresési nehézségekkel."
Nem talált, rengetek lány van, akinek szintén nehéz dolga van párkapcsolatotk terén. Egy csomó rinyálós kérdés van, amit csajok írtak ki.
"A jelenség magyarázata az, hogy a nők 18-30 éves kor között élik a virágkorukat, a férfiaknál viszont ez 18 és 50 között van. Sokkal több férfi jut egy nőre, harminc éves korukig, utána pedig a kutyának sem kellenek. A családi kapcsolatok kategóriában szoktak egyébként a kivénhedt nők sírdogálni."
Kösz, hogy egy 30 feletti nőt már kivénhedtnek titulálsz. Nézz utána, szexuális értelemben a nők a 30as éveikben teljesednek ki.
Hogy a kérdésre válaszoljak: nekem a párkapcsolat kialakítása eltartott kemény 34 éves koromig. Hú de "könnyű" volt. Ja és nem azért, mert bányarém vagyok, mielőtt valaki kedvesen a fejemhez vágná.
"mert nagyon számít nektek hogy jóképű srác legyen!"
fú, de utálom ezt az általánosítást. ilyen alapon nektek is nagyon számít, hogy szép és dögös legyen a csaj. mert akik csak külsőre mennek, azok a r*bancok. ergo a legmenőbb lányok. a legszebbek, legcsinosabbak, gazdag szülővel, kellő egóval. jól figyelj: a páromat eleinte nem találtam jóképűnek, sőt. aztán megismertem, beleszerettem, mára nem tudok betelni az arcának látványával. és nincs kidolgozva, kigyúrva, kicsit sem, de szerintem a teste is tökéletes. tudod, ez adok-kapok viszony. ha te felületes szemlélő vagy, és felszínes, ugyanazt fogod visszakapni. és nem, nem lesz minden lány olyan, sőt.
Lány vagyok és egyáltalán nem annyira könnyű. A szexkapcsolattal nincsenek nehézségek, ezt aláírom, de ha egy lány beleszeret valakibe, a másik fél nem lesz csettintésre szerelmes.
Elérni akit nagyon szeretnénk, ezzel mi is megküzdünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!