Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek ezt a hosszabb ideje szingli férfiaknál?
Általában az összes olyan pasi, aki már huzamosabb ideje szingli, van egy legjobb barátnője, aki olyan tipikus tökéletes csajszi (most nem a cicababákra kell gondolni), szép, jó fej ..stb
És titkon szerelmes belé.
Nekem majdnem minden férfi ismerősömnél így van ez, és ez a barátság akkor is megmarad, ha a pasinak barátnője lesz, és ugyanúgy megy tovább a rajongás a részéről. Ennek mégis mi értelme van? Annyira nyilvánvaló, hogy azt a csajt akarják, csak nem jön össze, és akkor jól jön egy pótlék barátnő...
Ti ezt hogy látjátok? Nem szemétség?
21L
Hú, nagyon érdekes kérdés, és van is benne ráció. Bár én nem túl gyakran tapasztaltam ezt eddig, de láttam már ilyet. Igazából, nagyon sokan mennek bele egy olyan kapcsolatba, ami a "ló nincs, jó a szamár is" elve alapján működik. Van, aki ennyivel is megelégszik és közben pedig kivár. Nem mondanám, hogy gerinces viselkedés a "szamár" titulusú lánnyal szemben...de nem sokat tehet ellene szegényke..főleg akkor, ha ő elvakultan szerelmes a srácba...
24L
Azért szemétség szerintem, amit leírt a hármas válaszoló is. :)
Amúgy még szerencsére nem voltam ilyen helyzetben, de tényleg mostanában meglepően sok ilyet látok, és nem értem egyik fél részéről se, hogy ennek mi az értelme.
Egyre több? nemhiszem, de azt, meg , hogy az "összes pasi" ahogy te fogalmaztál, az biztos nem igaz. Ne fogalmazz így, ha 2 ilyen helyzetről hallottál.. Az értelmét meg ne keresd, mert ezek érzelmek, megmagyarázhatatlanok.
Továbbá eleve ritka az a pár ahol egyenlően szerelmesek a felek, általában valaki titokban egy másikat szeret. Ezért is hullanak szét a házasságok, kapcsolatok, mert csak a "szamár" hagyta magát nekünk nem nagy Ő és ez mindig kibukik!
Ez baromság.
Nálam standard állapot hogy 1-2 évig szingli vagyok, és sose szerettem bele egy lánybarátomba se. Max. megreszelném párszor oszt szevasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!