Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek már ezt a jelenséget?
Minden nőnek, külsőtől függetlenül, nem nehéz párkapcsolatot vagy szexkapcsolatot kialakítaniuk.
Még az átlagos lányoknak sem!
Igaz nincsenek hosszútávú kapcsolataik, hiszen mind jópasikat választanak, így vetésforgó van, hogy mindegyiknek jusson egy kicsike szelet egy jópasiból.
Itt az oldalon is megfigyelhető, hogy csak pasik küzdenek társkeresési nehézségekkel.
Ennyire számít a punci power?
"Kösz, hogy egy 30 feletti nőt már kivénhedtnek titulálsz. Nézz utána, szexuális értelemben a nők a 30as éveikben teljesednek ki."
A családalapításhoz már bőven kivénhedt. Nekem feleség kell, nem pedig dugópajti, innentől fogva pedig nagyon nem tud meghatni, hogy mikor teljesedik ki a szexualitásotok. Egyébként igen, szingli nő 30 felett dugni tényleg jó, de másra tökéletesen alkalmatlan.
Sosem voltam különösebben szép, ezért nem igazán volt párkapcsolatom (a jelenlegi a 3.), de azok csak hosszútávúak voltak, a jelenlegi úgy másfél éve tart. Bár én eleve nehezen leszek szerelmes, de lányokat is ugyanúgy utasítanak el. Persze szexkapcsolatot könnyű, de párkapcsolatot a lányoknak sem olyan egyszerű, az meg hogy csak jópasikra mennek rá, a legnagyobb baromság, amit csak az önbizalomhiányos pasik kitalálhattak. Annyi példa van az ellenkezőjére, csak könnyebb nyafizni.
Legalábbis én úgy vettem észre, hogy a lányismerőseim kevesebbet foglalkoztak azzal, hogy pasit szerezzenek maguknak; nem ez az életük főcélja, van még egy csomó más a világon. Míg sokak mintha csak azért élnének, hogy barátnőjük legyen, és folyamatosan ezzel stresszelik magukat.
"a nők a 30as éveikben teljesednek ki"
-ennek ellenére a legtöbb 30-as pasi a 16 éves csajt részesíti előnyben :)
"Amit nyugodtan nevezhetünk pedofíliának is....."
Ezt a kijelentést pedig rágalmazásnak hívjuk. 14 éves kor felett, a közösülés teljesen legális. 14 éves kor alatt beszélünk megrontásról.
21:40-nek van igaza. 18-30 éves kor alatt nagyon kevés a jó nő, és minden ujjára akad legalább 500 pasas. A nőknek nincs más dolguk csak hogy kinézzenek valahogy.
Nekünk,férfiaknak meg? Legyünk kőgazdagok, legyen márkás sportkocsink, luxuspanorámás villa, legyünk hűségesek, odaadóak, izmosak, dominánsak, meg kiskutyafäsza karikára vágva...a nőknek bazinagy,csillagászati elvárásaik vannak.
Aztán ahogy 21:40 írta, 40 éves koruk környékén jön csak meg az eszük, és szédítő tempóban adnak lejjebb az elvárásaikból, de akkor már késő, klimaxos kiélt lotyó senkinek nem kell. Hát igen, az nevet aki utoljára nevet...
"ilyen alapon nektek is nagyon számít, hogy szép és dögös legyen a csaj. mert akik csak külsőre mennek, azok a r*bancok. ergo a legmenőbb lányok. a legszebbek, legcsinosabbak"
Ha már elvárjátok tőlünk a nagylóvét, a sportkocsit, meg az összes többit, cserébe nézzetek is ki valahogy. Prasnyának nemjár lóvé és fekete BMW,sorry.
Nekem egyébként tökéletes lenne a csaj dugópajtinak, mivel házasodni meg családot alapítani nemakarok, baromság.
Elég szomorú, ha valakinek elég egy sportkocsi a boldogsághoz, az mondjuk nem férfit keres magának, hanem sétáló pénztárcát. Gyűlölném, ha eltartott életet kéne élnem.
A nők meg nem járkáló próbababák (legalábbis nekem sokkal fontosabb jó pár dolog, mint az, hogy nézek ki), hanem mondjuk emberek, akiknek vannak érzéseik, intelligenciájuk... stb. Ez persze nem minden emberre mondható el sajnos, minden zsák megtalálja a foltját.
"11# Jó, ezt majd mondd meg a vőlegényemnek."
Férfiak között is van pár elkeseredett példány.
"Ja és közlöm veled, hogy édesanyám 40 évesen hozott a világra,"
És látni fogja az unokáit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!