Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ti is észrevettétek ezt?
Járkálok minden nap a városban, és a nők nagy része akikkel találkozok egymagas velem vagy nálam picit magasabb(nem magassarkúban). Százalékot inkább nem írok, mert lehet csak jobban észreveszem őket mert feltűnőek és megjegyzem, de mégis az biztos hogy nagyon sokat találkozok ilyennel bárhova megyek.
Mielőtt még azt hinnétek hogy ez egy újabb alacsony srác siránkozása aki azt hiszi hogy a magasság miatt nem talál barátnőt, nem, 180 cm vagyok. Persze amikor meglátok egy velem egymagas vagy pár centivel alacsonyabb/magasabb lányt elgondolkozok rajta hogy ha rámozdulnék nem érdekelné, vagy elutasítana-e emiatt. Lényeg hogy nekem ez meglepő, nem tudom más is észrevette-e.
Ez furcsa; én lány vagyok és 170 magas, de így is elég sok fiúnál magasabb vagyok / csak 1-2 centivel alacsonyabb; nem is vehetek fel magassarkút, mert akkor ellátok mindenki feje felett a buszon...
Viszont a legtöbb lány ismerősöm alacsonyabb nálam. Lehet, nálatok más a levegő, én kb. 2 lányt ismerek, aki megközelíti az 180-at. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!