Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok lány visszaél a férfiak kedvességével?
Pl tetszem valakinek, de mivel barátja van, megszakít velem minden kapcsolatot mint egy leprással. Igaz az, hogy csak két "út" van a lányok felé?
A barát zóna és a pasi zóna?
És, hogy a "pasikkal" sokkal visszafogottabbak, de ha kapcsolatot akarnak őket keresik meg?
És miért van az, hogy a férfiak visszaélnek a nők kedvességével?
Én sokszor jártam már úgy, hogy kedves voltam egy sráccal, ő meg egyből azt akarta...
Miért?
Én inkább nem barátkozom senkivel így. Szerintem nincs barátság férfi és nő közt. Nem én gondolom így. Ők. Szóval inkább hagyjuk.
23/N
Aha... És Miért van az, hogy sok fiú visszaél a nők kedvességével?
Válasz:
Mert az embereknek mindig a köcsögök kellenek, mert ezek a menők. vagy csak épp pechük volt, és rosszat fogtak ki...
Legtöbb ember csak azzal kedves akitől szeretne valamit. Sokan engem is kedvesnek mondanak csak mert nem küldök el egyből mindenkit a fészkes fenébe.
Értékelem ha valaki kedves, de figyelmeztetem is, hogy sokan kihasználják ezt. Van aki úgy kedves, hogy nyalizik, azért nem lehet vele beszélgetni normálisan mert 100x elmondja, hogy mennyire örül, hogy megismert és beszélgetünk.
Egyensúlyt kell megtalálni, hogy ne seggnyalás legyen, ne alárendeltség és ne félreérthető szándékok.
21/N
Én módosítom a kérdést. Miért van az, hogy sok ember visszaél más emberek kedvességével, jó indulatával.
Ez nem nem függő. Sok faasz ember van, az hogy te lányokat véled annak az egy dolog. Engem egyszer egy srác nyúlt le pénzzel, mert kitalálta hogy szkanderozzunk, bár én inkább be voltam szarva meg hülye voltam hogy belementem. De tessék a kööcsög pöts kihasználta a naivságom.
LEGYÉL OKOSABB, vagy ha nem akkor meg ez van
Ja és még valami kérdező, ahogy láthatod itt is írták lányok, hogy velük meg pasi cseszett ki. Na és, pont ezért, te ne legyél pöts, akármennyire is érezd úgy hogy ARGHHHH MOST MÁR ELEGEM VAN. Nem is azt mondom hogy légy férfi, mert férfi is kiakadhat, de a lányok tényleg értékelik.
Ha nem akkor egy HP akivel nem kell foglalkozni, rá majd nem pazarolsz több energiát. Nekem pl van egy tök jó fej lány barátom, ő eddig sose vert át vagy hasonló, és kedvesen megszokta hálálni a segítséget :)
Nekem elég a szerelmem. A szerelmem mellett nem lenne szükségem más fiúbarátra. Csak akaratlanul hülyíteném, hogy lesz esélye ha vége. Csak idő kérdése, hogy ki mikor akar többet a barátságnál és alaptörvény, hogy valamelyik fél rákeffent, főleg ha valamelyik kapcsolatban van.
Haverság van, beszélgetni lehet és ökörködni, de mély barátság nincs! Nem tudom milyen "funkciók" vannak még. Barát, szerelem, szeretőn kívül. Barátság alapfeltétel a szerelemhez.
Amúgy azt lehet kihasználni és visszaélni a bizalommal aki hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!