Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek ezt a jelenséget nőként, a nőkről? Vagy csak én vagyok ilyen?
Nőként nem tartom magamat olyan hú de nagy számnak, nem vagyok hasra esve magamtól, bár sok fiúnak tetszem a környezetemben, és sokak szerint okos vagyok, és intelligensnek tartanak. Én csak annyit gondolok magamról, hogy a korosztályomnál (22 vagyok) jóval komolyabban és érettebben gondolkodom.
Azt vettem észre, hogy úgy összességében nagyon nehezen barátkozok lányokkal. Szerintem a fiatal, 20on éves lányok többsége annyira éretlen, és "butácska", hogy hihetetlen, de még a 30hoz közeledve is ezt tapasztalom a nőkről. Persze vannak üdítő kivételek, de nem túl sok. Úgy az egyetemet és az eddigi munkahelyeimet össze vetve sajnos nincsenek túl jó tapasztalataim a nőkről. A legtöbb egy pletykafészek, akik buták, tini agyi szinten állnak, nincsenek önálló gondolataik, nem gondolkoznak mély dolgokon (pl lelki dolgokon, vagy hogy mi az emberi élet célja, stb...).
Nem azt mondom hogy mindig nagyon komolynak kell lenni, szeretek én is szórakozni. De sok nő tényleg kiábrándító. Néha azt veszem észre, hogy a pasik sokkal normálisabbak tudnak lenni mint a nők.
Én vagyok defektes hogy így látom, vagy tényleg így van?
Én nem azt vettem észre, hogy kifejezetten buták lennének, hanem inkább rosszindulatúak.
(Mondjuk azt kívánom, hogy bárcsak én se gondolkoznék mély dolgokon, mert ha belegondolsz, mi is az emberi lét értelme, akkor eléggé el tudsz szontyolodni, és sötét gondolatokba lovalod bele magad. :c)
Tegnap volt egy olyan kérdés, ahol egy vékony lány csúnya hangnem nyilatkozott a barátnőjéről, aki duci és házas, mégis őt nézik meg a férfiak "helyette."
Szerelmi téren is szemetebb módon tesz alá nő a nőnek, mint nő a férfiak. Ezenfelül a férfiak együtt bro-k, akik ritka esetben árulják el egymást, nőben azért nem lehet ennyire megbízni.
Egy igaz női barátom van, már 5 évet lehúztunk egymás mellett, viszont ő nem az a tipikus nő, szerintem azért. :"D
21/L
Ezzel én is így vagyok. Annyi különbséggel, hogy én nem nemek szerint nézem, hogy kiben tudok jobban megbízni, mert az utóbbi időben csalódtam már olyan valakiben, akivel elvileg közel álltunk egymáshoz, saját magát 100%-ig férfinek tartotta, a világ legőszintébb emberének - ehhez képest annyit hazudott, amennyit csak tudott és semmibe vett.
Visszatérve a nőkre, pont ezért van nekem is csak egy barátnőm, mert csak benne tudok megbízni, ő is olyan, mint én. A felszínes beszélgetéseket meg mindig is utáltam, tehát ezt kerülöm is. A másik legjobb barátom egy srác. Vele szerencsére nem kell attól tartanom, hogy majd titokban versengés alakulna ki közöttünk. :D Bármiről tudok mindkét barátommal beszélgetni (a bármi alatt tényleg bármit értek), és még engem is érdekelnek az élet és az univerzum rejtelmei, erről is gyakran beszélünk. :)
23/L
"Szerelmi téren is szemetebb módon tesz alá nő a nőnek, mint nő a férfiak."
Viccen kívül mondom, remélem a pokolra kerülnek azok a barátnők, akik mással sincsenek elfoglalva, mint azzal, hogy a többi nőt oltogatják, hogy "nehogy már azzal a férfivel kezdjél", meg "én ezt biztos nem tűrném el", "meg a Te tudod drágám, de én figyelmeztettelek".
Hatalmas párkapcsolati tanácsadók, pedig a többségének ebből a típusból 5 éve nem volt férfi az életében, de a barátnőket gondosan távol tartják mindentől, gyakorlatilag férfi nem létezik aki megfelelne nekik, és ezzel nem is lenne gond, ha csak magukat tennék ezzel magányossá, de egy fél tucat barátnőt is képesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!