Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó a saját korosztályod?
Miért van egyre több 23-24 éves lány, aki idősebb férfire vágyik? És miért gondolják, hogy egy 45-55 éves férfi felnőttebben viselkedik, komolyabban gondolkodik, mint a saját korosztályában lévő fiúk? Egyáltalán miről akarnak beszélgetni?
Amikor majd ezek a nők idősebbek lesznek, akkor 23-24 éves fiúkra fognak vágyni?
Nekem jó a saját korosztályom. apám korosztálya is jó. Az a jó korosztály, ahol éppen párt találok magamnak.
21L
és miért baj, ha apucira vágyom?
bocs, hogy meghalt és soha nem tapasztaltam meg milyen, az apai szeretet..
Bocsi,de én egy az egyben bemásolom egy válaszomat,most adtam hasonló típusú kérdésre:
Szerintem nem véletlenül vonzódnak a nők az idősebb férfiakhoz..Képzeld el,hogy Te 25 vagy és gyereket szeretnél ő még csak 22 lesz akkor...Én örülnék ha a gyermekem apja 30 felett lenne,szerintem ott kezdődik az optimális kor,ahol már "felnőnek" és apaszerepben is meg tudnák állni a helyüket Persze van aki 35 évesen se tudja bekötni a cipőjét egyedül,de a nagy többségre szerintem igaz amit írtam..
szóval nem véletlen elfogadottabb,hogy a férfi idősebb legyen 5-10-15 évvel is akár.Én szerintem ez a legoptimálisabb.
Teljesen rendben van az 5-10 év, nem arról beszélek, hogy a fiú a fiatalabb.
Viszont ez az apja korosztály miért természetes? Meg ha nem volt apja, akkor apja korú legyen a párja? Apuka nem ugyanazt csinálja, mint egy férfi, apjához nem szexuálisan vonzódik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!