Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél ezek nagy elvárások egy lány felé?
- tudjon angolul
- ne legyen rasszista, homofób, xenofób
- ne legyen valláskárosult
- ne legyen fideszes
29.
Mégegyszer mondom, hogy senki nem mosott át semmit.
Szerinted van jobb alternatíva jelenleg a Fidesznél ??
Ha tudsz jobbat mondani, én biz Isten átpártolok.
Ki re gondolsz ???
Petikére?? Feri bácsira??
Klára Úrnőre ??
Az utóbbi kettő már ezerszer megbukott. A Petike meg az elme gyógyintézetbe köt ki ha így folytatja.
Na kivele. Van jobb???
19#
Vagy jól él.
A Fideszt álltalában azok szidják, akik nem élnek jól. Akik nem jutnak egyről a kettőre.
Kicsi a fizetés, nagyok a kiadások stb.
Én megértem ezt is, mert ez nem igazán jókedv teremtő állapot az biztos.
"A Fideszt álltalában azok szidják, akik nem élnek jól. Akik nem jutnak egyről a kettőre."
De ez nem igaz. A fidesz bázisa a szegény rétegben a legnagyobb. A max. 8 osztállyal rendelkezők és a szakmunkások között a legnagyobb a népszerűsége, ez a fő bázisuk.
A szavazóbázisuk gyakorlatilag kicserélődött a 20-25 évvel ezelőtti MSZP-vel. Az akkori Fidesz, pedig a mostani Tisza.
"szeretném, ha nem rugnának ki a munkahelyemről, mert kell a hely a menekülteknek."
Ez már megtörtént pár gyárban 19-es, csak tajékozódnod kéne.
Imádom amikor pont egy fideszes mondja rám,hogy agymosott lipsi nézz akkor barátom a "retorikájukba" mit bégetnek neked a vezéreid 14 éve és mi a legnagyobb aduászuk, ha szarba kerülnek "Gyurcsány,Soros,Brüsszel,lipsik".
Kusbarátom talán meg kéne azoknak is adni az esélyt nem köpködni úgy,hogy még se kapták soha a lehetőséget,mert így aztán könnyű. Legjobban meg az tetszik,amikor megszorító intézkedések után szavazzák meg maguknak a fizu emelést te meg nyögjed,de mindegy úgy se veszed észre annyira vak vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!