Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig angol, félig magyar lány vagyok. Mindkét országban éltem. Ti is tapasztaljátok hogy a magyar férfiak jóképűbbek, igényesebbek, kedvesebbek és okosabbak mint a nyugat európai férfiak?
Figyelt kérdés
2024. júl. 14. 05:25
A kérdező szavazást indított:
Igen, a magyar férfiak sokkal igényesebbek mint a többi európai.
Ugyanolyan minden férfi Európában.
Nem, a magyar férfiak igénytelenebbek.
22 szavazat
1/15 anonim válasza:
Azért ez túl nagy általánosítás.
Jóképűbbek és udvariasabbak talán, ebben lehet valami. Ők még tudják, mit jelent az, ha valaki "gavallér". Más európai kultúrában nevelkededettek ezzel szerintem nem tudnak mit kezdeni.
2/15 A kérdező kommentje:
Igen én is azt látom hogy igényesebbek, sportosak, jól öltözöttek és intelligensebbek q magyar férfiak.
2024. júl. 14. 06:12
3/15 anonim válasza:
Szerintem te egy pasi vagy, aki így akarja növelni az önbizalmát😁😁
5/15 anonim válasza:
Ezt még az sem hiszi el, aki nem járt nyugaton😂
6/15 anonim válasza:
A magyarokról mindig rosszat negatívat kell mondani a jót meg letagadni elhallgatni.
7/15 anonim válasza:
#6 vannak a magyarok között is természetesen intelligensek, sportosak, jóképűek, de nyugatra több ilyen van. Én éltem Németországban, Angliában is és ez a tapasztalatom. A nők viszont arrafele sokkal slamposabbak, csúnyábbak, nem adnak magukra annyit.
8/15 anonim válasza:
Mondjuk a Britteknél szerintem kb barkik szebbek,jobb kepubbek... sajnálom csórikat,de nagyon meglátszik rajtuk a napsütés hiánya
9/15 anonim válasza:
#8 szerintem briteknél sok jó pasi van, mikor ott éltem Tinderről könnyű volt ilyeneket összeszedni. Pesten az Instantban is szedtem már össze nem egyszer angol pasit és azok mind izmosak voltak és helyesek :D
10/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem, Hága, Stuttgart vagy Barcelona után nekem mindig olyan Csernobil-külső érzés Budaopest. Nyugaton sokkal több helyes, magas, szálkásan sportos, jól öltözött férfit látok egy random utcában is, itthon meg megy ezerrel a sörhas, szőrös hátmutogatás, 50 kiló túlsúllyal proli atléta-bermuda-strandpapucs a boltba is kombó. 😱🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!