Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig angol, félig magyar lány vagyok. Mindkét országban éltem. Ti is tapasztaljátok hogy a magyar férfiak jóképűbbek, igényesebbek, kedvesebbek és okosabbak mint a nyugat európai férfiak?
Figyelt kérdés
2024. júl. 14. 05:25
12/15 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést pasi írta.
13/15 anonim válasza:
Az mondjuk igaz, hogy a közép-európaiak (magyarok, lengyelek, csehek) általában azért fürdenek mindennap. Nök is, férfiak is. Britek nem feltétlen.
14/15 anonim válasza:
A UK alja szenny chavekhez meg belterjed golyófejűekhez képest valószínűleg tényleg többségében vannak nálunk a minimálisan igényes férfiak. De az, hogy a nyugat-eu. férfiak többségénél igényesebbek lennének a magyarok, az egy vicc. Ha látok egy tényleg jól öltözött férfit az utcán, az az első gondolatom, hogy ez tuti nem magyar, és mindig be is igazolódott.
15/15 anonim válasza:
Én férfiként sosem tudtam jól öltözni, hiába olvastam ezzel kapcsolatban egy csomó cikket. Nem tehet erről a magyar férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!