Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresés a világ legigazs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresés a világ legigazságtalanabb dolga a szegénység ès gazdagság mellett?

Figyelt kérdés
Sokszor akik megérdemelnék a boldog párkapcsolatot hogy szeressék mert tényleg jó emberek azok azok lehet nem találják a társukat mert mondjuk genetikailag ilyen adottságai vannak ami miatt nem kelendűek és sokszor a legrosszabb emberek találnak jobbnál jobb csajokat
szept. 17. 16:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%
Érdekes, a testi fogyatékos (süket, vak, kerekesszékes) embereknek sokkal nehezebb ismerkedni, még a hozzájuk hasonlóakkal is, mégsem nyavalyogják tele az oldalt nap mint nap, milyen szar az élet. Örülj, hogy egészséges vagy, hogy neked "csak" ez a legnagyobb problémád, hogy nem top 10-es külsőd van, te nagyobb eséllyel tetszhetsz meg valakinek. Amúgy meg nem osztottál meg extra nagy titkot, az élet nem oszt egyenlő lapokat! Kicsit uncsi, hogy mindennap ezen lovagoltok, hogy jaj a külső miatt nincs párom! Ha amiatt nincs, ez attól sem fog változni, hogy kb. 200 féleképp megfogalmazva feszegetitek ezt a kérdést. Holott már 200000-szer elmondták, ha nincs vonzalom, akkor nincs!
szept. 17. 17:20
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
10: Nem igazságtalan. Az csak elméletben, papíron, és mint írtam, egy bizonyos szint fölött működik, hogy hasonló a hasonlóval. Viszont pusztán attól, hogy valaki sz*rul néz ki, még ő sem lesz képes vonzódni egy másik sz*rul kinézőhöz, pontosan ugyanúgy, ahogy egy szép sem. Hiába azonos liga, és így lenne logikus, észszerű meg "igazságos". Nem. Ez bizony csak ráfanyalodásra elég.
szept. 17. 17:30
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
Nos, feltételezem a kérdés amiatt született meg benned, mert a külsőd miatt nem találsz párt magadnak. Na de akkor ha tényleg csak a belső a fontos, te mért nem állsz le egy hozzád hasonlóval? Ja, mert ahhoz nem vonzódsz, ugyebár, de téged fogadjanak csak el, olyannak amilyen vagy és szeressenek. Az önsajnáltatást ideje lenne már befejezni! Te is neked tetsző, szép csajt akarsz, nem? Te se szerettél meg még egy csúnyább lánykát, mert hát annyira hiper rendes, kultúrált, házias, stb. Szóval ez a téma ezerszer kivesézésre került már, persze lényeges a belső, de a vonzalom akkor is kell. Neked nem attól áll fel? Dehogy nem! Bocs, de már tényleg uncsik vagytok!
szept. 17. 18:12
 14/20 anonim ***** válasza:
54%

14

Lehet egyedül is lenni.

szept. 17. 18:22
 15/20 anonim ***** válasza:
26%

15: Persze. Egy életen át. Sima ügy. Mi van abban, ugye?

Tényleg bicskanyitogató és gusztustalan ez a hozzáállás!

szept. 17. 18:25
 16/20 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy meg ránk bezzeg úgy szerettek mutogatni, hogy akkora szörnyetegek vagyunk, empátiánk is semmi. Akkor ez a 10. vagy a 15. hsz. mi is volt? Kussolj, viseld csendben, méltósággal, emelt fővel, derűs mosollyal az arcodon, tökéletes lelki békével, hogy csak mert ocsmánynak sikeredtél, vagy egy életen át egyedül r0hadhatsz, vagy lehet valakid, akivel valójában a hátatok közepére sem kívánjátok egymást, de kifelé akkor is mutatni kell a látszatot, hogy úgy tűnjön, nincs itt semmi probléma, szépen egymásra talált a két összeillő ember...
szept. 17. 18:33
 17/20 anonim ***** válasza:
70%

Rendben, akkor mi a ti megoldásotok?

Méltósággal egyedül maradni nem, leadni az igényekből szintént nem... Akkor?

szept. 17. 18:37
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#11 én nem pontoztalak le de elmondom hogy itt pl van egy ilyen testi fogyatékossággal élő (vagy hogy mondjam, saját bevallása szerint torz, asszimetrikus arccal rendelkező) incel, a közel 3000 válasznál járó intezkedéscsomagos elmebeteg gyerek. Én onnan már kiszálltam. Bűncselekményekről fantáziálhat következmények nélkül és beleállni nem lehet mert fenyegetőzik és tényleg törlik is ami neki nem tetszik. Biztos az az oka hogy juj valaki bántja a sérültet. Vagyis gondolom ez az oka. Bár amikor én nekimentem nem tudtam hogy mi a baja, mitől ilyen kretén, mert nem olvastam el az összes hsz-t. Amikor leírta hogy ő tényleg testi sérült, otthagytam. Ebből jól nem lehet kijönni. Neki minden joga megvan gyűlölködni, emberek megalázásáról, jogfosztásról álmodozni, aki meg azt mondja elmész te a tudod hova az egy bántalmazó mert bántalmazza a fogyatékost.
szept. 17. 18:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerinted forditva nincs igy?

Udv

Egy ronda no

szept. 17. 21:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyébként én is ronda (fejű) nőként írtam, amit... 9., 12., 16., 17. hsz.
szept. 17. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!