Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresés a világ legigazs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresés a világ legigazságtalanabb dolga a szegénység ès gazdagság mellett?

Figyelt kérdés
Sokszor akik megérdemelnék a boldog párkapcsolatot hogy szeressék mert tényleg jó emberek azok azok lehet nem találják a társukat mert mondjuk genetikailag ilyen adottságai vannak ami miatt nem kelendűek és sokszor a legrosszabb emberek találnak jobbnál jobb csajokat
szept. 17. 16:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Nem érdemre kapsz egy másik embert. Ezzel tulajdonképpen elmondtad magadról, hogy szar ember vagy.
szept. 17. 16:03
 2/20 anonim ***** válasza:
86%

Az élet igazságtalan... Jobban mondva véletlenszerű.

Abban sincs semmi igazságosság vagy logika, hogy melyik ember születik nyomoréknak. Ezt dobja a gép, nincs hol reklamálni.

szept. 17. 16:13
 3/20 anonim ***** válasza:
67%

De ez a sok szöveg meg a sanyarú sors elmesélése nem változtat az ember külsején.

Igen aki szerencsétlenre sikeredett kicsit külsőre az hátrányban lesz vagy egyedül marad.

Ezen semmi nem fog változtatni.

szept. 17. 16:15
 4/20 anonim ***** válasza:
69%

Én is szívesen születtem volna egy másik országba másik városba, és sokkal jobb testbe de nem így lett.

Vagy elfogadod, vagy belehülyülsz-

szept. 17. 16:16
 5/20 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, szerintem az kicsit kellemetlenebb (és igazságtalanabb ilyen értelemben), ha valaki háborús országba születik, ha nyomorékként jön a világra vagy egy baleset következtében lebénul, ha a szülei bántalmazzák gyerekkorában stb.

De ja, biztos az is rossz, ha nem kap barinőt/pasikát.

szept. 17. 16:18
 6/20 anonim ***** válasza:
73%
Én nem látok társkeresési problémákat ott ahol elfogadják a magukhoz hasonló párt az emberek. Ott van a probléma ahol magasabbra teszik a lécet a másik nemnél mint ahová náluk esik az a bizonyos léc.
szept. 17. 16:18
 7/20 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, nem a te dolgod eldönteni, hogy ki mit érdemel. Vannak dolgok amiken nem változtathatunk, pl a genetikánk, vagy az, hogyha valaki valami rendellenességgel született. De, mindenki ki tudja magából hozni a legjobbat, lehetőségeihez mérten. Nem minden ember egyforma, nem mindenkinek ugyanaz tetszik/kell. Az emberek fogalom az nem egy csapat galamb, ami ugyanúgy gondolkodik.
szept. 17. 16:31
 8/20 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, te minden vagy, csak nem jó ember.
szept. 17. 16:38
 9/20 anonim ***** válasza:
25%

"Én nem látok társkeresési problémákat ott ahol elfogadják a magukhoz hasonló párt az emberek."

Egy bizonyos szint fölött ez szépen működik is.

Egy bizonyos szint alatt meg te kívülállóként úgysem fogod tudni, mert nem kötik az orrodra, hogy van probléma, mégpedig olyan például, hogy nincs vonzalom vagy alig van valami kis gyengécske. Hogy nem vágynak egymásra, ha lehetőségük lenne, mással lennének együtt, csak ugye nincs, így "elfogadják" a magukhoz hasonlót, beérik egymással... Beletörődnek, hogy ezt dobta a gép, a kölcsönös vonzalmon, működő kémián alapuló szexualitás a szépek kiváltsága, ők meg legfeljebb maszatolgathatnak, aztán rövidesen már inkább azt sem, mert ehhez így ki a francnak van kedve.

szept. 17. 17:01
 10/20 anonim ***** válasza:
55%

Beteg, ha komolyan így gondolkozol.

De oké ha ennyire szomorú az életed, randizz az egyik itteni incellel, és akkor egyikőtök se lesz magányos. Jah hogy ti se kelletek egymásnak.... Pedig tényleg csak egy karnyujtasnyira van tőletek a boldogság. Itt minden incel kedves, rendes, tökéletes a személyisége, és sokkal-sokkal mélyebben képes szeretni mint az alfa férfiak, vagy az ösztönlény nők. Tökéletesek lennétek egymásnak. Még így se vagy hajlandó randizni velük? Elég igazságtalan...

szept. 17. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!