Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresés a világ legigazságtalanabb dolga a szegénység ès gazdagság mellett?
Az élet igazságtalan... Jobban mondva véletlenszerű.
Abban sincs semmi igazságosság vagy logika, hogy melyik ember születik nyomoréknak. Ezt dobja a gép, nincs hol reklamálni.
De ez a sok szöveg meg a sanyarú sors elmesélése nem változtat az ember külsején.
Igen aki szerencsétlenre sikeredett kicsit külsőre az hátrányban lesz vagy egyedül marad.
Ezen semmi nem fog változtatni.
Én is szívesen születtem volna egy másik országba másik városba, és sokkal jobb testbe de nem így lett.
Vagy elfogadod, vagy belehülyülsz-
Nem tudom, szerintem az kicsit kellemetlenebb (és igazságtalanabb ilyen értelemben), ha valaki háborús országba születik, ha nyomorékként jön a világra vagy egy baleset következtében lebénul, ha a szülei bántalmazzák gyerekkorában stb.
De ja, biztos az is rossz, ha nem kap barinőt/pasikát.
"Én nem látok társkeresési problémákat ott ahol elfogadják a magukhoz hasonló párt az emberek."
Egy bizonyos szint fölött ez szépen működik is.
Egy bizonyos szint alatt meg te kívülállóként úgysem fogod tudni, mert nem kötik az orrodra, hogy van probléma, mégpedig olyan például, hogy nincs vonzalom vagy alig van valami kis gyengécske. Hogy nem vágynak egymásra, ha lehetőségük lenne, mással lennének együtt, csak ugye nincs, így "elfogadják" a magukhoz hasonlót, beérik egymással... Beletörődnek, hogy ezt dobta a gép, a kölcsönös vonzalmon, működő kémián alapuló szexualitás a szépek kiváltsága, ők meg legfeljebb maszatolgathatnak, aztán rövidesen már inkább azt sem, mert ehhez így ki a francnak van kedve.
Beteg, ha komolyan így gondolkozol.
De oké ha ennyire szomorú az életed, randizz az egyik itteni incellel, és akkor egyikőtök se lesz magányos. Jah hogy ti se kelletek egymásnak.... Pedig tényleg csak egy karnyujtasnyira van tőletek a boldogság. Itt minden incel kedves, rendes, tökéletes a személyisége, és sokkal-sokkal mélyebben képes szeretni mint az alfa férfiak, vagy az ösztönlény nők. Tökéletesek lennétek egymásnak. Még így se vagy hajlandó randizni velük? Elég igazságtalan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!