Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell sok embernek a társkeresési kudarcot mindenféle pszichológiai bonyolult dolgokkal magyarázni amikor sokszor sokkal egyszerűbb evolúciós pszichológiai oka van az egésznek?
38
Ezt sem mondta senki, a szamba akarsz adni olyan dolgokat, amiket le sem irtam.
Igenyes: figyel a fogazatara, jar rendszeresen (evente egyszer) szurovizsgalatokra, normalisan tisztalkodik, levagja a kormet, borotvalkozik, ruhai tisztak, nem gyurottek, nem budos.
Ebben sehol nincs sem a kondi, sem a divat…
39
Azt sem irtam, hogy minden vonzo ember ostoba vagy bunko lenne, ezt nem tudom, mibol sikerult leszurni.
Vannak csunya es ostoba emberek es szep es intelligens emberek is.
Mert egyszerűbb külső okot keresni, mint a saját hibát felismerni. Ugyanez van az inceleknél, akik az alacsonyságukat meg a lapátáll hiányát okolják a sikertelenségért.
Nőként felhívni magára a férfiak figyelmét kb. annyira nehéz, mint egészséges kisgyerekként megtanulni járni. Van akinek előbb megy van akinek később, de mindenkinek menni fog. Viszont meg is tartani a férfit már sokkal nehezebb, mert ott már vonzó külső meg a kedves mosoly már kevés lesz. Ha csak ennyi van a tárban, akkor a férfi megunja és továbblép. Ha csak egy egy férfi lép le, az lehet véletlen, 2-3 egymás után lehet pech. De ha folyamatosan ez történik, az biztosan nem a férfiak hibája.
47
De azt meg kell értened, hogy vannak emberek akik iránt nem érdeklődnek.
Senki nem állított olyat, hogy a személyiség nem fontos.
De a személyiséged akkor releváns, ha a külsőd vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!