Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi ideje vagy fenn társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje vagy fenn társkereső oldalon, és mi az oka, ha nincs ott sikered?

Figyelt kérdés

szept. 14. 10:09
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
77%

Pár éve voltam fent fél évet netes társkeresőn, majd rám írt a párom, akivel azóta is együtt vagyunk, most már házasok. Ő férfiként 2 hete volt fent, mikor rám írt, és elkezdtünk ismerkedni.

Egyébként én mindig is neten ismerkedtem, onnan volt pár kapcsolatom, egyszerűen kényelmes volt konkrétan randizni menni xy-al, mintsem egyedül mászkálni a vak világba, meg vadászni a partnereket ehhez, vagy várni hogy a sült galamb a számba repüljön. A párom is hasonló okok miatt választotta ezt az ismerkedési módot.

okt. 29. 21:28
 42/44 anonim ***** válasza:
55%
Most töröltem 10 hónap szerencsétlenkedés után. Elmentem egy buliba és egyből becsajoztam.
okt. 29. 21:48
 43/44 anonim ***** válasza:
78%

Mióta a volt barátnőm elkezdett velem nem foglalkozni és szándékosan elrontani a kapcsolatunkat.

Mindenki balra megy, mert senkiről sem tudom elképzelni azokat a tulajdonságokat, amk megléte elengedhetetlen ahhoz, hogy valakinek rám legyen szüksége, vagy egyáltalán megértsen és tudjunk kapcsolódni.

Vagy a gyönyörűszép mindenkitőlfontosabb gyerekeikkel kezdődik a bemutatkozásuk - amitől még soha senki nem lett szexi, inkább taszító - vagy annyira rohadt egyedi a profiljuk, mintha már ötszázadjára látnám őket újra és újra.

Aki pedig érdekes lenne, érzelmileg elérhetetlen, vagy ő is balra megy, mert 200 km-re lakik.

okt. 29. 23:26
 44/44 anonim ***** válasza:
72%
43. Tökéletesen egyetértek! Mindig rájöttem hogy egyedül 100X jobb, így nem is keresek már évek óta senkit. Szex? Ugyan már!
okt. 30. 00:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!