Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje vagy fenn társkereső oldalon, és mi az oka, ha nincs ott sikered?
Pár éve voltam fent fél évet netes társkeresőn, majd rám írt a párom, akivel azóta is együtt vagyunk, most már házasok. Ő férfiként 2 hete volt fent, mikor rám írt, és elkezdtünk ismerkedni.
Egyébként én mindig is neten ismerkedtem, onnan volt pár kapcsolatom, egyszerűen kényelmes volt konkrétan randizni menni xy-al, mintsem egyedül mászkálni a vak világba, meg vadászni a partnereket ehhez, vagy várni hogy a sült galamb a számba repüljön. A párom is hasonló okok miatt választotta ezt az ismerkedési módot.
Mióta a volt barátnőm elkezdett velem nem foglalkozni és szándékosan elrontani a kapcsolatunkat.
Mindenki balra megy, mert senkiről sem tudom elképzelni azokat a tulajdonságokat, amk megléte elengedhetetlen ahhoz, hogy valakinek rám legyen szüksége, vagy egyáltalán megértsen és tudjunk kapcsolódni.
Vagy a gyönyörűszép mindenkitőlfontosabb gyerekeikkel kezdődik a bemutatkozásuk - amitől még soha senki nem lett szexi, inkább taszító - vagy annyira rohadt egyedi a profiljuk, mintha már ötszázadjára látnám őket újra és újra.
Aki pedig érdekes lenne, érzelmileg elérhetetlen, vagy ő is balra megy, mert 200 km-re lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!