Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje vagy fenn társkereső oldalon, és mi az oka, ha nincs ott sikered?
Ez már egy lerágott csont.
Napi szinten mindenhol felteszik ezeket a kérdéseket.
Az egy piac, több 1000 ember...tetszik /nem tetszik ezen a társaság többsége el is bukik.
Ha tetszik akkor megnézi a lakhelyet és talán elkezdenek csevegni.
Egy hétig bírtam legutóbb, aztán inkább töröltem magam. Nálam a csevegésnél bukik el mindenki. A többség rohadt unalmas, csak köszönget, meg megy a szex chat, és nem érti meg, hogy erre nem vagyok vevő. Mindenki instant szexpartnert keres, egyszerűen igény sincs a másik megismerésére.
Az első hét amúgy is olyan, mint a húsdaráló, csak pittyeg egyfeszt az a qurva mobil, és rengeteg, rengeteg semmit sem érő csevegés, érdektelen, faxvezérelt emberekkel. Arra nem veszi a fáradságot, hogy elolvassa, amit írtam, pedig két sor összesen.
Lehet, hogy egyeseknek ez egotuning, de engem borzasztóan frusztrált, hogy ennyire nem érdeklek senkit, mint ember, mint társ, csak egy darab húsnak látnak, lyukkal a közepén. Teljesen lerágta az önbizalmam.
Arra volt jó, hogy megint jól érzem magam szingliként, és hosszú hónapokra elment a kedvem az ismerkedéstől, élőben is.
Szerintem utoljára próbálkoztam. Legutóbb 10 éve voltam fent társkeresőn, sokkal rosszabbak a tapasztalataim.
Én kb. fél évet voltam fent, de teljesen elment a kedvem az egésztől. Egyszerűen annyival több férfi van fent ezeken az oldalakon, hogy nehezítő tényezőkkel lehetetlen itt labdába rúgni.
Pedig én egyedülálló apukaként kizárólag egyedülálló anyukát keresek, hiszen hasonló a hasonlóhoz illik. Úgy gondolom aki nem ebben élethelyzetben van, soha nem fogja megérteni igazán mit jelent szülőnek lenni, de mellette vágyni is egy társra. 40/f
Egyes kommentelő válasza konkrétan hazugság. A nők EGY RÉSZE gondolkodik így. Több olyan közösségben/társaságban is benne vagyok, ahol a nők elégedettek a teljesen átlagos életükkel, átlagos férfiakkal.
Van, aki a vályogházát maga tapasztgatja hol egyedül, hol segítséggel, oda akar beköltözni ha kész lesz, és ha fesztiválozni megy akkor a kocsijában alszik, mert az mókás és buli. Miközben egyébként egy mérnök, jó bevétellel, simán fizethetne szállást is magának.
Szóval hagyjuk már ezt a f*szs*got, hogy A nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!