Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi ideje vagy fenn társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje vagy fenn társkereső oldalon, és mi az oka, ha nincs ott sikered?

Figyelt kérdés

szept. 14. 10:09
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
48%
2005 óta. Volt 1-2 találkozásom, de a női igények a hollywoodi sztárélet, a sztár pasi, a ragyogás, programok, külföldi utazások körül forognak. A tökéletesen kívül nem vesznek észre senkit.
szept. 14. 10:23
 2/44 anonim ***** válasza:
78%

Ez már egy lerágott csont.

Napi szinten mindenhol felteszik ezeket a kérdéseket.

Az egy piac, több 1000 ember...tetszik /nem tetszik ezen a társaság többsége el is bukik.

Ha tetszik akkor megnézi a lakhelyet és talán elkezdenek csevegni.

szept. 14. 11:12
 3/44 anonim ***** válasza:
87%

Egy hétig bírtam legutóbb, aztán inkább töröltem magam. Nálam a csevegésnél bukik el mindenki. A többség rohadt unalmas, csak köszönget, meg megy a szex chat, és nem érti meg, hogy erre nem vagyok vevő. Mindenki instant szexpartnert keres, egyszerűen igény sincs a másik megismerésére.

Az első hét amúgy is olyan, mint a húsdaráló, csak pittyeg egyfeszt az a qurva mobil, és rengeteg, rengeteg semmit sem érő csevegés, érdektelen, faxvezérelt emberekkel. Arra nem veszi a fáradságot, hogy elolvassa, amit írtam, pedig két sor összesen.

Lehet, hogy egyeseknek ez egotuning, de engem borzasztóan frusztrált, hogy ennyire nem érdeklek senkit, mint ember, mint társ, csak egy darab húsnak látnak, lyukkal a közepén. Teljesen lerágta az önbizalmam.

Arra volt jó, hogy megint jól érzem magam szingliként, és hosszú hónapokra elment a kedvem az ismerkedéstől, élőben is.

Szerintem utoljára próbálkoztam. Legutóbb 10 éve voltam fent társkeresőn, sokkal rosszabbak a tapasztalataim.

szept. 14. 11:49
 4/44 anonim ***** válasza:
73%
Személytelen, így max arra jó, ha netán tán szerencséd van és találsz is valakit, aki normális, összehoztok egy találkát, jót beszélgettek egy kávé mellett, de ennyi. Aki nekem tetszett volna, annak én nem, aki nekem volt szimpatikus az meg tőlem nem akart semmit. Szóval időpazarlás.
szept. 14. 12:03
 5/44 anonim ***** válasza:
88%

Én kb. fél évet voltam fent, de teljesen elment a kedvem az egésztől. Egyszerűen annyival több férfi van fent ezeken az oldalakon, hogy nehezítő tényezőkkel lehetetlen itt labdába rúgni.

Pedig én egyedülálló apukaként kizárólag egyedülálló anyukát keresek, hiszen hasonló a hasonlóhoz illik. Úgy gondolom aki nem ebben élethelyzetben van, soha nem fogja megérteni igazán mit jelent szülőnek lenni, de mellette vágyni is egy társra. 40/f

szept. 14. 12:19
 6/44 anonim ***** válasza:
78%

Egyes kommentelő válasza konkrétan hazugság. A nők EGY RÉSZE gondolkodik így. Több olyan közösségben/társaságban is benne vagyok, ahol a nők elégedettek a teljesen átlagos életükkel, átlagos férfiakkal.

Van, aki a vályogházát maga tapasztgatja hol egyedül, hol segítséggel, oda akar beköltözni ha kész lesz, és ha fesztiválozni megy akkor a kocsijában alszik, mert az mókás és buli. Miközben egyébként egy mérnök, jó bevétellel, simán fizethetne szállást is magának.

Szóval hagyjuk már ezt a f*szs*got, hogy A nők.

szept. 14. 12:36
 7/44 anonim ***** válasza:
41%
6. Jajjj, hagyjuk már! Ne akard már megmagyarázni nekem annak ellenkezőjét amit tapasztaltam! Teljesen átlagos nőknek írtam, pont hogy szinte az ízlésem alá lőttem. Nem érdekelt a magasság, a testsúly, elvált nők gyerekkel, bárki. Aztán fura volt 182 centimmel, egy deka felesleggel, széles vállakkal azzal szembesülni, hogy az elvárás a karakteres arc, az ultra férfias, sármos megjelenés, fura volt hogy a szexuális igények az egekbe, a vastag farok. Tudom hogy ez így hihetetlen, de ezek történtek. A hajam színe szőkésbarna, ami a nők 90%-nál alapból kizáró ok, az hogy hitelmentes házam van, diplomás vagyok, lehet velem értelmesen kommunikálni, meg vannak a fogaim, sportolok, nincs káros szenvedélyem, nem eszek szemetet, autó, versenyképes fizetés, megbízható vagyok stb. az valamiért senkit sem érdekelt.
szept. 14. 14:05
 8/44 anonim ***** válasza:
82%
Aki sikertelen az ilyen oldalakon, egyre frusztráltabb, csalódottabb lesz, akinek meg szerencséje volt az úgy nyilatkozik, jól kell szűrni, csak türelem, stb. Szóval nincs igazság! Mindkét nem mutogat a másikra, hogy a nők ilyenek, a férfiak olyanok, egy biztos, valami nagyon elromlott!
szept. 14. 14:28
 9/44 anonim ***** válasza:
80%
8. Egyszerű az igazság. Ma már nagyságrendileg többen vannak a semmirekellő, értéktelen ösztönlények az élet minden területén. Így az összes helyet elfertőzték. Én férfi létemre égek mint a rongy, holott volt gyerekszobám. Ezzel el is mondtam mindent.
szept. 14. 14:34
 10/44 anonim ***** válasza:
82%
Kedves 9-es, szerintem az énközpontúság cseszte el az ismerkedést, mert az első nem tetsző kis dolognál már sokan véget vetnek az ismerkedésnek vagy kiszállnak a kapcsolatból, mondván, lesz jobb. Lesz jobb, csak az majd másban nem lesz megfelelő, az ördögi kör garantált. Másik hibának pedig azt érzem, egymás megismerésére nem hagynak elég időt a felek.
szept. 14. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!