Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi ideje vagy fenn társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje vagy fenn társkereső oldalon, és mi az oka, ha nincs ott sikered?

Figyelt kérdés

szept. 14. 10:09
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
69%
Az okát én is tudom! Alkalmatlan vagyok mint férfi, nem hozom az elfogadható külsőt. Egyébként baj vagy nem, de már elhiszem magamról mindezt, nem is szeretnék találkozni senkivel. Szex meg teljesen kizárva, na az valami kegyetlen égő lenne rám nézve!!! 🫣
szept. 14. 17:22
 22/44 anonim ***** válasza:
75%

Férfi vagyok, 8 hónapja vagyok fent.

5 nővel találkoztam, összesen 11 randim volt velük. Az első hármat megcsókoltam első talin, utána már nem erőltettem, a következő kettőt is megcsókolhattam volna, de addigra már kiégtem így nem tettem. Lényegében ez a siker, hogy az első talin mindig megnyerő vagyok.

Viszont nagyon nehéz olyan nőt találni, aki hajlandó randin megismerni, a legtöbb a második vagy harmadik mondatom után ghostingol. További nehezítés, hogy én ahogy észrevettem, többnyire csak a nálam is magasabban képzett hölgyeket vonzom be (Ma/Msc/PhD hallgatók) ilyenből meg azért nincs túl sok, legalábbis azokból akik tényleg kapcsolatot keresnek.

És hogy miért nem volt kapcsolat azokkal a nőkkel akikkel találkoztam? Mert nem egymást kerestük, ennyi. Bárkit még csak-csak találtam volna, de én olyan személyt akarok, akivel lehet közös jövőnk is, hasonló az értékrendünk. Ez nagyon nehéz úgy, hogy emellé kell közös szimpátia is. Sokkal sokkal több randi kellene, hogy párt találjak, de nem rajtam múlik. Csak azért vagyok fent még, mert előfizettem. Elegem volt a sok snob képéből. De hosszabbítás nem lesz, legalább nyugodtabban alszom majd.

szept. 14. 20:18
 23/44 anonim ***** válasza:
81%
3#. Férfiként ugyanez a tapasztalatom. Dögunalmas nők akikkel beszélgetni sem lehet mert nem tudnak. Mondjuk szex az nem kerül szóba mert társat vadásztam de engem is teljesen tönkretett lelkileg az egész
szept. 14. 23:14
 24/44 anonim ***** válasza:
74%

Idővel eltolódott a nők irányába az egész. Ez úgy néz ki, hogy regisztrálnak a férfiak meg a nők. A férfiak mennek a mustrára, a nők meg csak válogatnak. Egyébként emiatt lettek a nők érdektelenek, haláli unalmasak. Nekik semmit nem kell beletenni az ismerkedésbe, hiszen naponta ott van nekik 5 randi. Dehogy keresnek ők értelmes férfit, ők csak a brutálisan erős szexuális kisugárzásra vevők, de természetesen az a pasi legyen mindenben a top.

Ott tartunk, hogy teljesen felesleges is bemutatkozó szöveget írni, vagy értelmes levelet. Nekik a fotó a lényeg, a találkozásnál meg csak a pofa vizit. Annyira kínos hogy az ember készül, majd töri magát hogy oldja a helyzetet, erre a nők meg unott fejjel kavargatják a kávét. Én ilyen esetben 2 perc alatt közlöm hogy életteli nőt keresek, odamegyek a pulthoz, kifizetem a fogyasztásunkat, köszönök a nőnek és megyek a dolgomra.

szept. 15. 09:33
 25/44 anonim ***** válasza:
76%
Szánalmas ez a generáció, ahol csak a külső a minden, hisz mindenkinél van szebb, jobb, nem értékel és becsül itt már senki senkit.
szept. 15. 10:21
 26/44 anonim ***** válasza:
76%
Ide vezetett ez a nagy szabadság, persze válogassa meg az ember, kivel jön össze, de mára eljutottunk oda, tényleg semmi sem elég. És megvan magyarázva, jaj, nem érem be bárkivel, alkalmazkodni tudás nulla, ha nyeregben érzik magukat a kapcsolatban, már nem tesznek bele annyit és persze, hogy kihűl. Ezután minek is keressen az ember bárkit is? Régen nem volt társkereső és valahogy az emberek mégis megtalálták egymást, tudtak ismerkedni, beszélgetni, ma meg mindenki a telót bújja mindenhol.
szept. 15. 10:58
 27/44 anonim ***** válasza:
70%

Hiába a sok panasz, ma a nők miatt megy el a hajó. Túlon túl sokat gondolnak magukról és a nő nemről. Sajnos a net és a rengeteg butaság, a szándékos agymosás eredménye az lett, hogy a mai nők alapból áldozati szerepet vesznek fel, a feminizmus a férfiakat a minden rossz okaként állítja be, a történelmet vagy a múltat meghamisítják, a mérhetetlen szenvedés és az elnyomásként állítja be. Ennek egyetlen oka van, az pedig gazdasági. Egy nők, azaz az egyedül álló nők óriási piac. Nézzük meg, ma már szinte minden a nőkre épül, ezért elhazudták nekik, hogy a nőknek az erős, független, vezető szerep dukál. Ez azt jelenti hogy nem egy családnak lesz autója, lakása stb. hanem két embernek. A szépségipar, wellness, sport, utazások. Valahogy nem látom a férfi-nő szimbiózisának a reklámozását, ellenben a széthúzást az globálisan támogatják és reklámozzák. Női szexuális szabadság? Ez konkrétan a női nem megszégyenítése. Egy nőnek nem kell fűvel-fával bacnia, neki egy normális férfi kell. A nők alá tett lóval a férfiak egy részéből tróger szexéhes bunkót csináltak, a másik részét meg kiherélték.

Tévedés ne essék, a nők élete vagy sorsa piszkosul nem érdekli ott fenn senkit, a nőket jelenleg is csak eszközként kezelik. Ami ma körbevesz globális szinten, az tömény hazugság és szemfényvesztés. Hogy mivel kell fizetni a porhintésért? A látszat luxusért. Mindenki az életével. Fura hogy azok a párok akik kiléptek ebből a megvezetett agymosásból, egymásra találnak. Akik meg élvezik a rendszert, azok meg valahol a folyamatos hiányt érzik. Pont ez is a lényeg, a folyamatos hiány kielégítése. Aki érti éri, aki nem az meg nem.

szept. 15. 11:36
 28/44 anonim ***** válasza:
52%
10#. Igen lesz jobb így gondolják... Csak kérdés mikor... Főleg ha az eldobott nem megfelelőre is akár több évet várt aztán egy találkozó után elítéli
szept. 15. 12:59
 29/44 anonim ***** válasza:
65%
Csoda, hogy egyik válasz sincs lepontozva, pedig óriási igazságok vannak leírva, nem éppen a nők örökös dicsőítése. Egyetértek, átlagon felüli szexuális kisugárzás kell ahhoz, hogy felhívd magadra a figyelmet férfiként. Vagy ha az nincs, akkor átlagon felüli egzisztencia. Ez alatt csak unatkozni fognak a lányok, főleg a szépek.
szept. 15. 18:51
 30/44 anonim ***** válasza:
65%
Nőként, esküszöm, néha én szégyenlem magam az olyan nőtársaim helyett, akiknek igazán kéne. Förtelem, hogy bánnak a férfiakkal. Oké, tudom most jön a duma, hogy a pasikat se kell félteni, ők is tudnak csúnyán viselkedni, de ez mindkét nemre igaz. Valahogy azt vettem észre, mindig az szív, akinek nem kéne. És hiába mondják, rosszul választottál, persze van ilyen is, de számtalanszor olyanok derülnek ki idővel egyesekről, amit még rémálmodban sem képzeltél soha. Ezt a környezetemben is láttam, én lassanként abban sem vagyok biztos, hogy az ismerettségi körömben lévő tökéletes kapcsolatok tényleg azok-e, nem-e csupán kirakat szinten azok. Nemcsak az exeimben csalódtam már oly sokszor, hanem más kapcsolataimban is, lehetett az baráti, rokoni, pedig róluk tényleg nem gondoltam volna, hogy cserben hagynak meg ilyesmi.
szept. 15. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!