Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje vagy fenn társkereső oldalon, és mi az oka, ha nincs ott sikered?
Figyelt kérdés
szept. 14. 10:09
11/44 anonim válasza:
10. Jól látod! Sőt, már az első pillanatban legyen minden tökéletes! Ha nem, ott vége is. Egy fénykép elég hozzá. A másik mega mindent átható tartás nélküliség. Ma szégyen ha valakinek van tartása, vannak elvei.
12/44 anonim válasza:
Elméletben mindenki csak egy átlagos, normális párt keres, irreális elvárások nélkül, a gyakorlatban meg felbukkan az a sok de, és az ítélkezés.
13/44 anonim válasza:
12. Oké. A modellek, milliomosok, a dekára, milliméterre belőtt testek azok a felső kategória.
Az átlag nekem egy pénztáros a Sparból, van rajta 10kg, a ruházata C und A, középfokú végzettség. Nekem pl. ilyen nő az álmom, holott van több diplomám, magas vagyok, van budai 3 szobás hitelmentes lakásom, autóm, nagyjából az átlagfizu háromszorosát keresem alapból. Pedig férfiként önmagamat nagyon erősen átlagosnak tartom, de inkább annak is az alját.
14/44 anonim válasza:
13-as, ezek alapján már átlag felettinek mondanálak, bár az is egy érdekes kérdés, ki, mit ért átlagos alatt. Mert lehetsz te mindenben átlagos, vagy valamiben átlag feletti és alatti is. Pont ezért nem szeretem használni ezt a szót magamra. Az látszik, rendezett életed van, már csak a társ hiányzik belőle!
15/44 anonim válasza:
14. A többi ember fog minősíteni, meg a többi ember hozzáállása. Ha egyedül vagy mert nem kellesz senkinek, akkor átlagos, vagy az alatti. Nekem van egy kis vállalkozásom, kézzel készített teljesen egyedi dísztárgyakat készítek különféle technikákkal, nem régen rátértem az ékszerekre is. Külföldről egyre több a megrendelésem, gyakorlatilag időpontot adok. Beszélek angolul, németül, olaszul, spanyolul, most az oroszt tanulom. Sportolok kb. 20 év óta. Ennek ellenére mint férfit átlag alattira lövöm be magam. Van párom? Nincs, de ilyenkor mindenki csodálkozik. Egy szimpla beszélgetésből sosem lesz több, de ez is évente 1x van. 🙁
16/44 anonim válasza:
Pedig nem vagy átlag alatti, legalábbis számomra nem. A leírtak alapján és ahogy fogalmazol, számomra is fura, hogyhogy nem tartott érdemesnek egy beszélgetésnél többre egy nő sem, hogy jobban megismerhessen.
17/44 anonim válasza:
16. Mert a külső mindent visz vagy borít. A szexualitás ma mindenek felett áll, így maradok egyedül. Nincs az a mindent elsöprő, aztabetyármindenit de fullospasi fejem. Ennyi meg bőven elég ahhoz, hogy oké, örülök hogy megismertelek, szia… Hát házi barátnak nagyon jó vagyok, de ennyi. Egyébként meg van még két motorom is, nyáron voltam az egyikkel Normandiában a partraszállás 80. évfordulóján. 8 nap kaland. Sajnos én csak ilyen unalmas, nem csajos wellness-es programokra járok. Norvégiai túra 15 nap. Autóval Valencia, majd tengerparti kagylók, kövek gyűjtögetése alapanyagnak. Szóval ez nem valami menő, a mai trendi zenei fesztiválok nem vonzanak, ez meg eleve egy óriási hátrány, főleg hogy nem vagyok egy hangoskodó, magamutogató alak. Hát ez van. 😕
18/44 anonim válasza:
Szerintem nem élsz unalmas életet, csupán még nem találkoztál olyan nővel, aki értékelni tudna. És nem a motorért-házért, nyaralásért, stb. Test/arc alapján ítélkezni, nem az én világom, a lényeges dolgok az emberi szemnek láthatatlanok!
19/44 anonim válasza:
18. Teljesen mindegy, nem rugózok a témán. A valóság az ami látok, érzek. Hogy mi miért van, azon nem tudunk változtatni.
20/44 anonim válasza:
Rugózni persze fölösleges rajta. Én is megbékéltem azzal, már biztos egyedül maradok, csak én tudom az okát, mért marad ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!