Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje vagy fenn társkereső oldalon, és mi az oka, ha nincs ott sikered?
Hát ez 🧽. Az én exeim is mindig a munkatársakkal csaltak meg és hagytak el értük. Az egyik úgy, hogy mindössze 1, azaz EGYETLEN EGY férfi dolgozott azon a munkahelyen ahol akkor ő, mégis megcsalt vele és el is hagyott érte. 😂 30 nő közül éppen ő volt az akit sikerült a hapsinak becserkésznie. A másik ex meg kezdetektől fogva csalt a kollégájával, aztán hozzá is költözött, mert ott volt nagy, emeletes, modern családi ház, nekem meg csak egy 2 szobás albérlet.
29F
2019-ben kidobott a csajom (év közepe felé), szóval olyan év vége táján kipróbáltam a tindert és valami hasonló alkalmazást párhuzamosan.
Nagyjából fél évet voltam fenn, de igazán aktív talán 1 hónapi voltam csak.
Kb. kaptam 15 like-ot ÖSSZESEN és lett 5 match, de ebből 3 kamu profillal, 1 nem válaszolt (pedig ő írt először), 1-el pedig lett egy pár mondatos beszélgetés.
Szóval a "sikereim" nagyjából a nullával egyenlőek.
Társkeresők csak arra jók, hogy az átlagos/átlag alatti pasi elveszítse a maradék önbizalmát, az önértékelése totálisan nullázódjon.
Fél év után töröltem magam mindegyikről és soha vissza se néztem.
Az ok nagyon egyszerű: a társkeresők CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a külsőről szólnak. Ha nem nézel ki kellően jól (vagy szerkeszted át megfelelően a képeid), nem fogsz esélyt kapni, nem húznak jobbra, nem lesz like, nem lesz match, szóval totálisan mindegy lesz minden más készséged szintje.
Én négy barátnővel jöttem össze tinderről/facebook dateingről.
A legutóbbi pár hete ért véget. Az, hogy hosszú távon nem jöttünk ki, az nem a társkereső hibája, hanem a miénk.
50 körüli magas, gyerekes elvált férfi vagyok, mások által jóképünek mondott.
Nekem is sok sosem válaszolt matchem volt, de nyilván én sem írogattam sokáig másoknak azután, hogy valakivel kezdett elmélyülni a dolog, vagy a személyes találka után úgy éreztem, hogy vele lehorgonyzok.
Egy 50-es jó nő nem járhat állandóan szórakozni, hogy vajon felszedik-e.
Ez nem egy film, ahol kávézóban leszólítják egymást az emberek, aztán örök szerelem.
A társkereső pont jó arra, ami, hogy kis időpocsékolással és anyagi ráfordítással találj potenciális jelöltet.
"A jó nők és férfiak a való életben is találnak partnert, tehát nem kell nekik társkeresőzni."
De egyszerűbb otthon ülve, a telefont nyomkodva partnert találni. Kimozdulni sem kell és kvázi házhoz jön az ingyen szex.
Olyan ez mint az online rendelés. Az ember megtehetné, hogy elmegy a boltba, de mennyivel kényelmesebb házhoz rendelni a csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!