Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi ideje vagy fenn társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje vagy fenn társkereső oldalon, és mi az oka, ha nincs ott sikered?

Figyelt kérdés

szept. 14. 10:09
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
69%
30. Aztán a párkapcsolati magányról még nem is beszéltünk, főleg a férfi oldalról nézve! Mert ugye ezen a bolygón kizárólag csak a nők szenvednek mindentől. Ezen az oldalon is kizárólag csak a nyomorék agresszív, semmirekellő pasikkal lehet azonosítani a férfiakat. A jégcsap, érzelem mentes nőkről szót se lehet ejteni.
szept. 15. 20:29
 32/44 anonim ***** válasza:
50%
20 éve. Régebben levelezgettem lányokkal. Pár tali volt 30 éves korom előtt. Kapcsolatom soha nem lett ebből, csak kávézás. 30 óta nem is válaszol senki, 43 éves vagyok. Kirúgták a kolléganőmet, nem tudta fizetni a lakbért, és egy ideig együtt éltünk, és mindennap volt sex is. Semmit nem kellett tennem érte, be kellett engednem. Aztán az új munkahelyén talált menőbb palit, és elköltözött. Minek is engedtem el dolgozni! Tele vagyok pénzzel, és most én mosogathatok itthon.
szept. 16. 00:41
 33/44 anonim ***** válasza:
39%

Hát ez 🧽. Az én exeim is mindig a munkatársakkal csaltak meg és hagytak el értük. Az egyik úgy, hogy mindössze 1, azaz EGYETLEN EGY férfi dolgozott azon a munkahelyen ahol akkor ő, mégis megcsalt vele és el is hagyott érte. 😂 30 nő közül éppen ő volt az akit sikerült a hapsinak becserkésznie. A másik ex meg kezdetektől fogva csalt a kollégájával, aztán hozzá is költözött, mert ott volt nagy, emeletes, modern családi ház, nekem meg csak egy 2 szobás albérlet.

29F

szept. 16. 07:37
 34/44 anonim ***** válasza:
69%

2019-ben kidobott a csajom (év közepe felé), szóval olyan év vége táján kipróbáltam a tindert és valami hasonló alkalmazást párhuzamosan.

Nagyjából fél évet voltam fenn, de igazán aktív talán 1 hónapi voltam csak.

Kb. kaptam 15 like-ot ÖSSZESEN és lett 5 match, de ebből 3 kamu profillal, 1 nem válaszolt (pedig ő írt először), 1-el pedig lett egy pár mondatos beszélgetés.

Szóval a "sikereim" nagyjából a nullával egyenlőek.

Társkeresők csak arra jók, hogy az átlagos/átlag alatti pasi elveszítse a maradék önbizalmát, az önértékelése totálisan nullázódjon.

Fél év után töröltem magam mindegyikről és soha vissza se néztem.

Az ok nagyon egyszerű: a társkeresők CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a külsőről szólnak. Ha nem nézel ki kellően jól (vagy szerkeszted át megfelelően a képeid), nem fogsz esélyt kapni, nem húznak jobbra, nem lesz like, nem lesz match, szóval totálisan mindegy lesz minden más készséged szintje.

szept. 16. 08:19
 35/44 anonim ***** válasza:
69%

Én négy barátnővel jöttem össze tinderről/facebook dateingről.

A legutóbbi pár hete ért véget. Az, hogy hosszú távon nem jöttünk ki, az nem a társkereső hibája, hanem a miénk.

50 körüli magas, gyerekes elvált férfi vagyok, mások által jóképünek mondott.

Nekem is sok sosem válaszolt matchem volt, de nyilván én sem írogattam sokáig másoknak azután, hogy valakivel kezdett elmélyülni a dolog, vagy a személyes találka után úgy éreztem, hogy vele lehorgonyzok.

szept. 16. 08:41
 36/44 anonim ***** válasza:
74%
Mostanra teljesen meghaltak a társkeresők az átlagos pasik számára. Most már kifejezetten csak a jó pasik játszótere lett. De amúgy is, a szép csajoknak nem kell Tinder meg társai ahhoz, hogy egy ízlésüknek megfelelő fickót találjanak. Nekem egyik exem sem használt társkeresőket, elég jó nők voltak ahhoz, hogy a valóságban is megkapják akit akarnak.
szept. 16. 08:46
 37/44 anonim ***** válasza:
27%

Egy 50-es jó nő nem járhat állandóan szórakozni, hogy vajon felszedik-e.

Ez nem egy film, ahol kávézóban leszólítják egymást az emberek, aztán örök szerelem.

A társkereső pont jó arra, ami, hogy kis időpocsékolással és anyagi ráfordítással találj potenciális jelöltet.

szept. 16. 08:49
 38/44 anonim ***** válasza:
70%
A jó nők és férfiak a való életben is találnak partnert, tehát nem kell nekik társkeresőzni. Akire nem figyelnek fel, vagy nem mer kezdeményezni, többnyire azok vannak ilyen oldalakon és nagy valószínűséggel itt sem lesz sikerük, csak a szerencsében bízhatnak.
szept. 16. 08:59
 39/44 anonim ***** válasza:
71%

"A jó nők és férfiak a való életben is találnak partnert, tehát nem kell nekik társkeresőzni."

De egyszerűbb otthon ülve, a telefont nyomkodva partnert találni. Kimozdulni sem kell és kvázi házhoz jön az ingyen szex.

Olyan ez mint az online rendelés. Az ember megtehetné, hogy elmegy a boltba, de mennyivel kényelmesebb házhoz rendelni a csomagot.

szept. 16. 13:58
 40/44 anonim ***** válasza:
42%
Milyen házhoz jön az ingyen szex? A nőknek igen, de egy átlag pasi szexhez biztos nem jut így. Meg amúgy sem.
szept. 16. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!