Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Viccet félretéve a csúnya nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viccet félretéve a csúnya nők helyzete a húspiacon jobb, mint a csúnya férfiaké?

Figyelt kérdés

Vannak persze olyan vélemények, hogy az előnytelen külső mindkét nem esetében egyértelműen hátrány és ezzel egyetértek, de azért nőknél sokkal kisebb azok aránya, akiket úgymond kipontoz a külsejük.

Például gondoljunk bele az elhízás alapvetően egy hátránynak számít, a médiában, mindenhol az jön, hogy a sportos, vékony testalkat a vonzó, arra kell törekedni. Viszont a duci nőket nagyon sokan szeretik, a telt formáknak igazi kultusza van, míg férfiaknál egyáltalán nem így van, ott az gyakorlatilag tényleg senkinek sem tetszik.

Az arc esetén is nőknek sokkal több eszközük van arra, hogy elfedjék az esetleges hibákat, járjanak kozmetikushoz, akár plasztikai sebészetre. Férfiaknál sem tilos ez elvileg, de sokkal kevesebben csinálják, még a hajbeültetés is, pedig az férfi szemmel is sokat dob a megjelenésen.

Így, ha nézzük az előnytelen külsejű nőkkel is akarnak azért szexelni férfiak és az mégis egy pozitívum, hogy látja az illető, hogy érdeklődnek iránta. Férfiaknál az van, hogy próbálkozik, próbálkozik és látja senki sem kíváncsi rá, nem nézik semmibe a nők. Utóbbi rosszabb érzés azért mindenképpen.

szept. 13. 14:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
#16 Vagy sétálok vagy néha gyors gyaloglást végzek.
szept. 14. 08:39
 22/29 anonim ***** válasza:
70%

"ez egy igazán szép férfigyűlölő komment volt"

Bizonyítsd, hogy nem igaz. Te is ezt gondolod.

szept. 14. 14:14
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

21, tehát lényegében semmit. Mindenki gyalogol.

Mikor múltkor másik kérdés alatt megkérdeztem, te vagy-e az, aki mindig ezen hisztizik, hogy "csak kondi", már akkor tudtam, hogy semmit nem csinálsz. Mert ha bicajoznál vagy fociznál, éreznéd az eredményét. De így mondhatod azt, hogy csak a kondi számít, azt nem akarod, maradsz olyan, amilyen vagy.

szept. 14. 14:16
 24/29 anonim ***** válasza:
37%
#23 az egy mozgás nem? Jobb mintha autóval mennék mindenhova.
szept. 14. 14:53
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

A-ból B-be eljutsz, de amikor az utcán vagy, mások is ott vannak, és ők nem sportnak veszik azt, hogy nem azon a motoros kerekesszéken ülnek, mint a dagadt amerikaiak.

Mennyi lépést teszel egy nap?

szept. 14. 15:11
 26/29 anonim ***** válasza:
60%
#25 5000-10000 lépés.
szept. 14. 15:34
 27/29 Senior Séf ***** válasza:
69%
Felnőtt párkapcsolatok kategóriában az előnytelen külsejű férfiak kevésbé szenvednek hátrányt, mint az ugyanilyen nők. Azt szokták mondani, hogy amelyik férfi egy fokkal szebb az ördögnél, az bízvást talál magának párt. Régi mondás, hogy a férfi a szemével lesz szerelmes, a nő meg a fülével. Tehát ha a pasi tudja, mit duruzsoljon a kiszemeltjének a fülébe, már sokkal beljebb van, mintegy kikent-kifent kuka pasi.
szept. 14. 16:12
 28/29 anonim ***** válasza:

18. Ezen jót mosolyogtam. Az a baj, hogy bárki le tud fogyni, de a te modorod soha a budos életben nem lesz jobb. Ergo, egy tanulatlan buta bunkó maradsz.

Én husis nő vagyok (163 cm, 69kg arányosan es sportos) babás arccal, nagy szemekkel, telt ajkakat es azt veszem észre hogy egy napig fenn voltam tarskereson (van párom, de valaki csinált egy kamu profilt róla és matchelni akartam vele) és azt vettem észre hogy én is csak szexre kellenék. Egyszerűen ilyenek az emberek. Nem akarnak kapcsolatot, nem akarnak erőfeszítést tenni vagy semmiért küzdeni, tenni. Ennyi..

24/N

szept. 14. 17:11
 29/29 anonim ***** válasza:

2,3,12 tökéletesen látja.

Minden így van, ahogy írják, átlagos nőként tapasztalat!

nov. 3. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!