Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viccet félretéve a csúnya nők helyzete a húspiacon jobb, mint a csúnya férfiaké?
Vannak persze olyan vélemények, hogy az előnytelen külső mindkét nem esetében egyértelműen hátrány és ezzel egyetértek, de azért nőknél sokkal kisebb azok aránya, akiket úgymond kipontoz a külsejük.
Például gondoljunk bele az elhízás alapvetően egy hátránynak számít, a médiában, mindenhol az jön, hogy a sportos, vékony testalkat a vonzó, arra kell törekedni. Viszont a duci nőket nagyon sokan szeretik, a telt formáknak igazi kultusza van, míg férfiaknál egyáltalán nem így van, ott az gyakorlatilag tényleg senkinek sem tetszik.
Az arc esetén is nőknek sokkal több eszközük van arra, hogy elfedjék az esetleges hibákat, járjanak kozmetikushoz, akár plasztikai sebészetre. Férfiaknál sem tilos ez elvileg, de sokkal kevesebben csinálják, még a hajbeültetés is, pedig az férfi szemmel is sokat dob a megjelenésen.
Így, ha nézzük az előnytelen külsejű nőkkel is akarnak azért szexelni férfiak és az mégis egy pozitívum, hogy látja az illető, hogy érdeklődnek iránta. Férfiaknál az van, hogy próbálkozik, próbálkozik és látja senki sem kíváncsi rá, nem nézik semmibe a nők. Utóbbi rosszabb érzés azért mindenképpen.
"az előnytelen külsejű nőkkel is akarnak azért szexelni férfiak és az mégis egy pozitívum, hogy látja az illető, hogy érdeklődnek iránta."
Nem. Egészségügyi üríteni akarnak önzőn. Jobb híján egy ilyen nőbe, ha már olyan (vonzó), akire vágynak, nem jön össze. Ne mindig csak a markuk jusson vagy ne kelljen fizetni prostinak... Ez nem pozitívum. A ronda nő meg nem automatikusan hlye is egyúttal, átlát a szitán, tudja, hogy ez nem valódi érdeklődés.
Semmivel sem jobb a helyzete egy csúnya nőnek. A fent leírtat ne tekintsük előnynek, azt leszámítva meg láthatatlan, levegő, esetleg kifejezetten bunkók és bántók is vele, nem csak szex/párkapcsolat kontextusban.
Én vékony vagyok, de qrva ronda az arcom/fejem, szóval tapasztalatból írom, amit. És nem fiatal kis takony vagyok, hanem 30+, tehát volt már időm bőven megfigyelni, mi hogy működik.
Kérdésre válaszolva: Nem! Sőt...
A férfi kompenzálhat.. lehet jó humora, lehet sok pénze, lehet iszonyat kedves, igazából edzéssel meg egy jó fodrásszal fél sikere van.
Kelleni fog a nőknek. Minden pénzes ronda férfinek van nője..
De ronda nőként hiába vagy gazdag meg rohadt jófej vagy okos...
Ha nem vonzó nem kell a férfiaknak.
A csúnya nő is pillanatok alatt talál magának legalább átlagos pasit, ha akar.
A csúnya férfi még a csúnya nőnek sem kell...
A nők társkeresési problémái mondvacsináltak, nevetségesek!
8#
Hát engem a csúnya nők is leépítenek.
Magas pasit akarnak ők is!
#2-es: "de qrva ronda az arcom/fejem"
Ez pontosan mit jelent, kifejtve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!