Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon csúnya és nagyon kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya és nagyon kövér férfiak ti is szeretnétek csinos vonzó nőt magatoknak, jó lenne ilyen barátnő és ezért próbálkoztok is ilyen nőknél vagy lejjebb adjátok az igényeiteket és inkább a saját kategóriátokban keresgéltek?

Figyelt kérdés
aug. 30. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
22%

Nekem mar olyan szintre kene lejjebb adni, hogy az mar nem eri meg.

40F incel

aug. 30. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozom, de nem sok sikerrel. Utcán átnéznek rajtam, innentől meg aligha van értelme.
aug. 30. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Én leadtam az igényeket nincs eredménye.
aug. 30. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem bőven jó lenne hozzám hasonló vagy akár rosszabb ha úgy van. Kivéve ha a belső rossz úgy mond az sajna kizáró ok de ezen nem kell aggódnom egy nő sem annyira kétségbe esett hogy én kelljek neki.
aug. 31. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!