Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz az amit a haverok mondana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az amit a haverok mondanak hogy lehetek bármilyen csúnya csóró kövér ha jó a dumám akkor fullos csinos barátnőm is lehet?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt sikerem a nőknél mindig a külsőre gondoltam hogy az a probléma mert 161 cm vagyok és el vagyok hízva... ma beszéltem egy ilyen fu##boyal és azt mondta szerinte a jó duma hiányzik nincsen jó dumám ez kell a nőknek
szept. 10. 07:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Azert ki is kellene nézni valahogy.
szept. 10. 07:25
 2/19 anonim ***** válasza:
Javíthatsz a dumádon, de közben pár kilótól is megszabadulhatsz. Hidd el nem lesz hátrány
szept. 10. 07:47
 3/19 anonim ***** válasza:

A jó duma sokat számít, és azon lehet javítani, de a magasságon nem.

Számít a magasság, de sok alacsony csaj is van, aki jól néz ki. és vannak csajok, akiket az sem zavar, hogy alacsonyabb vagy. de sztem az ritkább

a jó duma, magabiztos kiállás és az, hogy azt sugárzod, hogy elfogadod magad, az szerintem sokat számít.

A kilókat is érdemes leadni, mert az hozzáfog tenni az egód egészségéhez is, és a személyiségeden is érződik, hogy jól érzed magad a lefogyás eredménye miatt.

Számít a duma, és sokkal nagyobb mértékben számít, mint gondolod.

Nagyjából olyan arányban van a duma a kinézettel, mint ha egy csúnya éles késsel vagy egy jól kinéző életlen késsel kéne vágnod életed végéig, és nem lehet köszörülni már egyiken sem.

Elsőre talán megtetszik az életlen kés, ami jól néz ki, de nyilván az éleset választja az okosabb ember.

A probléma akkor van, ha egy esztétikus szép, éles késsel kell versenyezni. :(

szept. 10. 07:58
 4/19 anonim ***** válasza:
63%

Mindkettő egyformán fontos. De egy dolog biztos, mindenkinek más és más tetszik.

Csak egy példa. Voltam én már oda olyan pasiért, aki nem volt sikeres a nőknél. És nem értettem miért, mert szerintem a legszebb férfi volt a világon. Vagy pl szórakozóhelyen is gyakran látok olyan párokat, ahol a csaj még női szemmel is top, viszont a pasija nekem egyáltalán nem jönne be. 😃 Remélem érted mire akartam utalni ezzel. 😊

szept. 10. 07:58
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha ez így lenne, akkor nem itt kérdeznéd, hanem régen döngetnéd a fullos nődet...
szept. 10. 08:44
 6/19 anonim ***** válasza:
Ja, csak teljesen más mi a jó duma a férfinél és a nőnél.
szept. 10. 09:24
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem igaz! Vékony csajod csak akkor lehet ha te is vékony vagy!
szept. 10. 09:37
 8/19 anonim ***** válasza:

1-től 7- ig válaszoltak az itteni "fu*ckbyok", mert nekik annyi tapasztalatuk van....

Csak az a különbség hogy ti a kolbász rossz végén álltatok akció közben!

kérdező nehogy már elhidd a inczeleknek amiket írnak!

szept. 10. 09:53
 9/19 anonim ***** válasza:

Nem a duma a fontos, hacsak nem ilyen 1-2 hetes semmikre vágysz. Ha egy lánynak megnyerő a személyiséged és külaőre is tud hozzád vonzódni csak akkor lehet normális kapcsolatod.

Ergó legyél rendben kívül és belül is. De ezen nem tudom mit kell magyarázni, hisz ez az alap, a rajtvonal.

szept. 10. 10:27
 10/19 anonim ***** válasza:
A 161 centi ferfikent az mar alacsony novesu.. nem vettek eszre hogy hormonalis problemaid vannak.. erre gyogyszert kellet volna szedni gyerekkent.
szept. 10. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!