Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek többsége valóban összejönne szinte bármilyen külsejű csúnya kövér nővel csak hogy végre legyen már valakije?
Figyelt kérdés
Azért gondolom ezt mert ismerek tényleg nagyon csúnya igénytelen 120kg nőket az a zsíros lenőtt haj és társai és mégis van egy nem túl helyes de inkább átlagos külsejű barátja viszont fordítva ilyet nagyon nem látok2018. okt. 27. 08:21
1/36 anonim válasza:
Nem, az incelek úgy általában a 10/10es csajokra hajtanak akiknél semmi esélyük. Ezért ilyen megkeseredettek mind.
2/36 anonim válasza:
Nem, ők az átlagos, ápolt, nem 120 kilós nőket is rondanak tartják, mert nem hasonlítanak azokra az instas vagy rosszlanyokos csajokra, akikre a számítógép előtt verik. Aztán hogy ez mennyire a média hibája és mennyire az adott emberé, hogy ekkora lett az igényszint, az már más kérdés.
3/36 anonim válasza:
Incelként mondom: én igen, ha a személyisége megfelel. Utóbbin viszont a legtöbb nő elbukik nálam. Vagy nagyon buta, vagy elviselhetetlen.
4/36 anonim válasza:
Mi az az incel? Ez a fogalom 30 felett is él? Mert egyébiránt nem tanulnám meg, ha a korosztàlyomban nincs incsel ;)
5/36 anonim válasza:
Az az incel, aki önhibáján kívül (általában a külseje miatt) nem jut nőhöz. És igen, létezik 30 felett is, én vagyok rá az élő példa.
6/36 anonim válasza:
Ronda nőnek jár az átlagos férfi. Ronda férfinak még ronda nő sem jár. Ezek a képmutató rongyok itt meg azt hazudják, hogy azért nincs az inceleknek nője mert szép nő kellene nekik.
7/36 anonim válasza:
Ostoba. Senkinek sem jár senki alanyi jogon. Nem ételosztásról van szó.
8/36 anonim válasza:
Most, hogy utána olvastam, expert lettem. Bár eddig azt se tudtam, hogy van ilyen. Ahogy én látom, az egész hátterében az elutasítottság érzése van. Ez egyből megválaszolja a kérdést, merthogy tökmindegy, hogy hogyan néz ki a nő, hiszen lelki szinten történik a dolog. Gondolom nyomoroncnak érzik magukat, ahogy a csúnya kövér nők is. Tehát kiindulásként ez lehet egyfajta kapocs közöttük. Én egyik se vagyok, úgyhogy ezt csak betippeltem, de a incel srác is ezt írta, akit kapásból lepontoztatok, hogy ráerősítsetek az elutasítottságára.
9/36 anonim válasza:
Az azért elég gáz ha valaki önként vallja magáról h incel(involutarily celibate azaz nem önkéntes cölibátus). Keressetek rá pl az inceltearsre redditen és olvasgassátok el mit gondolnak a nőkről(koncentrációs táborokba kell minket zárni) vagy a náluk sikeresebb férfiakról. Szánalmas
#1 voltam
10/36 Pumukli alfahím válasza:
Nekem átlagos külsőm van és imádom a rendkivül szép és csinos nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!