Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kimondottan csúnya de jó személyiséggel rendelkező férfiaknak valóban nagyon nehéz az ismerkedés?
Szerintem az ilyen “kimondott csúnyaságot” sok esetben ápolatlanság okozza. Sok film készül arról, hogy egy csúnya emberkét kikupálnak és máris szép:D
Nem igazán mondom valakire, hogy nagyon csúnya pusztán az arcvonásai vagy alkata miatt...Inkább azokra mondom, ahol már stílus probléma van, visszataszítóan öltözködik vagy nagyon zsíros a haja, vagy túlságosan elhízott, stb.
Kérdés, mi az a jó személyiség. Ha megvan a magabiztosság lazaság, ért a nőkhőz, tudja hogyan flörtöljön és beszélje le a bugyit róluk, akkor simán mehet könnyen az ismerkedés.
Ellenben aki lehet jobban néz ki, de nincs rutinja a nőkkel való kommunikációban, annak nehezebb dolga van.
Az életben nehezebb, mert nem vagyok jóképű sajna, de általában jókedvű, pozitív kisugárzásom van, azzal talán kompenzàlom a dolgokat. :)
Innen viszont kaptam már pozitív visszajelzéseket, mivel itt ugye első körben csak a színtiszta duma/kommenikáció ami miatt a másiknak az ember szimpi vagy nem. :)
Tl;dr: valóban igaz az állítás, de lehet ezeket jól kompenzálni. Persze ehhez kell a másik fél is, akinek nem csak a felszínes dolgok számítanak. :)
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!