Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kimondottan csúnya de jó személyiséggel rendelkező férfiaknak valóban nagyon nehéz az ismerkedés?
Nem tudom, milyen fogyatékos embereket ismertek, de a ti és az általatok mesélt véglények mentalitásán csak szánakozni tudok. Mi vagyunk szűkebb baráti körben 4-en, tágabban 24-en. Amolyan szaktársi vagy munkatársi kis banda. Senki sem sznoboskodik, hogy juj, ez ronda, vele nem barátkozunk. Ebből a csapatból kapásból tudnék mondani 5 férfit, aki ha leszólított volna, azt mondom, hogy bocsi, de nem. Ahogy kibontakozott a személyiségük előttem, miközben jelét nem adták a rámnyomulásnak meg a fenéknyaldosásnak, megszerettem őket, megtaláltam bennük a szépséget. Kár, hogy az egyik meleg, közülük 2 foglalt, 2 meg máshogy képzeli el az életét, ahogy én, ők nem akarnak elköteleződni most és főleg szexre mennek, de nem házinyúlra vadásznak szerencsére.
Azt ne várd, hogy ha valakivel összespanolsz és tövig benyalsz neki, nem fog barátzónába rakni. Ez ennél kicsit finomabban kell, hogy működjön. Mondjuk az ilyen pincsikutyák nekem soha nem voltak a "jó személyiség" kategória, mindig porig tudták alázni magukat a kiszemelt nőért és az önbecsülésük is olyan alacsony volt, hogy az már taszító. De aki rendben van, csak nem a legvonzóbb külsővel lett megáldva, annál működik ez az ismeretségi körös téma. Csak nem csajozni/pasizni kell menni direktben, hanem jól érezni magad és nem a másik valagában lenni feltűnően.
Szerintem csak azok gondolják ezt, akik úton útszélen leszólítgatnak random lányokat, vagy interneten teszik ezt, így azt tapasztalják, hogy a többség zárkózott idegenek felé.
Ha elmegyek egy társaságba, ott mindenki mindenkivel jófej és nyitott, nincs az, hogy “valakit kiszoritunk, mert ronda”. Ilyenkor a legfeloldottabb az ismerkedés bárkivel. Voltak már ronda meg szép pasijaim egyaránt, de egyikkel sem úgy jőttem össze, hogy csak egyet csettintett, hogy “na gyere bébi, akarlak”.
Másképp csak zavarban érzem magam hirtelen nyomulós idegenektől, legyen akár szép, akár csúnya. Interneten röhögnöm kell az ilyen rögtönzött üzenetektől, hogy “Szia szeretnék udvarolni” ismeretlen ficsúroktól. Tapasztalatom szerint izléses pasi nem így rohan le egy csajt.
Lehet, hogy valakinek ilyenmódon is összejön egy randi, de az ritkább eset, mert a többségnek csak egy idegen vagy.
Ha jó a dumája akkor nem. Lehet itt picsogni, hogy hade hade a szemét nők...több ilyen embert is ismerek akik kifejezetten rusnyák, mégis jó nőik vannak/voltak. (és nem gazdagok)
Egybk hatalmas élmény egy ilyen embert hallgatni, ahogy a nőkkel beszél :D (minden mondat után az van bennem hogy “azta, életben nem gondoltam volna erre a szövegre” )és látni a hölgyek reakcióját.
Persze nyilván sokat számít a külső és a normál esetekben ha nincs ilyen eszméletlen dumája valakinek akkor méginkább az számít , de butaság azt gondolni, hogy egy ronda pasinak ne lehetne nője.
Egyertelmuen latszik melyik valaszt adta no es melyiket ferfi. :D
Egyebkent azt hiszem egeszen mashol van az a szint, amit rondanak nevezunk.
Es hatarozottan allitom, hogy a ronda emberekkel meg csak szoba se allnak a nok. Meg, ha kollega akkor is a leheto legnagyobb tavolsagot tartja tole. Tehat eselye sincs semmilyen szinten megismernie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!