Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek többsége valóban összejönne szinte bármilyen külsejű csúnya kövér nővel csak hogy végre legyen már valakije?
Haha hogy visítanak az igazságtól mint a malac. Képtelenek megcáfolni, marad a béna személyeskedésük. Nagyon sokat ér a megszégyenítési kísérletetek olyan emberek előtt akiket sose fogok látni.
Gyakran hülyézel le vegyészmérnököt folyamatmérnöki szakiránnyal, programozói diplomamunkával? Vajon ez mennyire hiteles tőled? Persze a mi szakunkon nem sok nő tanult, mert ott valódi teljesítményt kellett letenni az asztalra.
Amúgy minden hétvégén van alattam nő, mégpedig ugyanaz, a barátnőm, több mint hét éve. Ő nem ilyen ostoba niemand, mint amilyenek ti vagytok. Úgyhogy ezt a nő rá se nézne lelúzerezést is buktátok. Ennyit tudtok. Jó macskázást.
Lol.
Messziről jött ember azt mond amit akar. Itt mindenki programozó meg mérnök😂😂
Amúgy én írtam h az állami szférában dolgozók meresztik, aztán vki válaszolt helyettem neked. 🤣🤣
Látom azért az elevenébe találtam 😋😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!