Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek többsége valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek többsége valóban összejönne szinte bármilyen külsejű csúnya kövér nővel csak hogy végre legyen már valakije?

Figyelt kérdés
Azért gondolom ezt mert ismerek tényleg nagyon csúnya igénytelen 120kg nőket az a zsíros lenőtt haj és társai és mégis van egy nem túl helyes de inkább átlagos külsejű barátja viszont fordítva ilyet nagyon nem látok
2018. okt. 27. 08:21
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem tetszik a munkád akkor hagyd ott. Ja hogy ahhoz képesítés kellene? Nem véletlenül küldenek el idén több ezer közszolgát. És igen, dolgoztam hivatalba (sajnos) pályakezdőként. Tudom mi az amit munka címszó alatt csináltok 🤣🤣
2018. okt. 27. 12:30
 22/36 anonim ***** válasza:
11%

Haha hogy visítanak az igazságtól mint a malac. Képtelenek megcáfolni, marad a béna személyeskedésük. Nagyon sokat ér a megszégyenítési kísérletetek olyan emberek előtt akiket sose fogok látni.

Gyakran hülyézel le vegyészmérnököt folyamatmérnöki szakiránnyal, programozói diplomamunkával? Vajon ez mennyire hiteles tőled? Persze a mi szakunkon nem sok nő tanult, mert ott valódi teljesítményt kellett letenni az asztalra.

Amúgy minden hétvégén van alattam nő, mégpedig ugyanaz, a barátnőm, több mint hét éve. Ő nem ilyen ostoba niemand, mint amilyenek ti vagytok. Úgyhogy ezt a nő rá se nézne lelúzerezést is buktátok. Ennyit tudtok. Jó macskázást.

2018. okt. 27. 12:35
 23/36 anonim ***** válasza:
33%
Mikor dolgoztál és hol? Ott biztos nem, ahol én. És most mit csinálsz? Pakolaszol valahol?
2018. okt. 27. 12:41
 24/36 anonim ***** válasza:
51%
Neked milyen képesítésed van? Ha már itt tartunk nekem diplomám két nyelvvizsgaval. Te meg a szakmunkas papirral ugatsz, azok ilyenek. Irigy vagy, mint a dög
2018. okt. 27. 12:43
 25/36 anonim ***** válasza:
51%
Ja és ne örülj, nálunk felvétel van, nem leepites. :D
2018. okt. 27. 12:45
 26/36 anonim ***** válasza:
27%
#22 na és? Nekem 2 mesterdiplomám van, egy építômérnöki, és egy programozó matematikusi, 3 nyelven beszélek, további kettőt megértek. Akkor én most okosabb vagyok mint te? Tehát hülyébb vagy mint én? Így bátran lehülyézhetlek?
2018. okt. 27. 12:45
 27/36 anonim ***** válasza:
72%
Olyan primitíven írsz más munkájáról, hogy a mesterdiplomaddal a diplomások szégyene vagy, ha egyáltalán igaz.
2018. okt. 27. 12:57
 28/36 anonim ***** válasza:
60%
És ezer millió képesítéssel se kellessz a kutyának se? Mondjuk ilyen stílussal nem csodálom.
2018. okt. 27. 13:00
 29/36 anonim ***** válasza:
52%

Lol.

Messziről jött ember azt mond amit akar. Itt mindenki programozó meg mérnök😂😂

Amúgy én írtam h az állami szférában dolgozók meresztik, aztán vki válaszolt helyettem neked. 🤣🤣

Látom azért az elevenébe találtam 😋😋

2018. okt. 27. 13:12
 30/36 anonim ***** válasza:
80%
#29 messziről jött embernek a sánta kutyája sem látja a fától az erdőt. :)
2018. okt. 27. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!