Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek többsége valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek többsége valóban összejönne szinte bármilyen külsejű csúnya kövér nővel csak hogy végre legyen már valakije?

Figyelt kérdés
Azért gondolom ezt mert ismerek tényleg nagyon csúnya igénytelen 120kg nőket az a zsíros lenőtt haj és társai és mégis van egy nem túl helyes de inkább átlagos külsejű barátja viszont fordítva ilyet nagyon nem látok
2018. okt. 27. 08:21
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
82%
Hogy máshol mit csinálnak, nem tudom, de nálunk nincs meresztes az tuti. És amig máshol leepitenek, addig itt szóba se került, sőt. Azért írtam, hogy baromi primitív dolog úgy véleményt alkotni, hogy azt se tudják, mi van. De én is leszolhatnam bárki melójat, hogy az semmi.
2018. okt. 27. 13:29
 32/36 anonim ***** válasza:
24%

Kicsi csillag, olvass már vissza ki becsmérelte az irodai állami szférát. Hogy az női munka... Van ilyen is meg olyan is, én arra írtam h többségében az állami szférás közszolgak férfiak és irodában tolják.

Nem kell itt telesírni a képzelt sértettségeddel 3 oldalt.

2018. okt. 27. 14:05
 33/36 anonim ***** válasza:
Kiscsillag, senki se sírt. Alapból ez a becsmerles se tudom honnan jött az incel témához.
2018. okt. 27. 14:10
 34/36 anonim ***** válasza:
12%
Újabb provokatív kérdés, szuper. Mindenesetre nem jönnének össze akárkivel. Hogy is volt az a lózung, hogy mindenki a saját szintjén keresgéljek? Ők miért adjanak alább, ha ti nem?
2018. okt. 27. 14:14
 35/36 anonim ***** válasza:
80%
Én nem jönnék össze kövér nővel, több okból sem, egyrészt mert én sem vagyok az (ha én vékony vagyok miért ne akarhatnék egy vékony lányt?), másrészt meg nem jönnek be külsőre, harmadrészt meg általában belsőre sem, mert a legtöbb nem tudja magát elfogadni olyannak amilyen, tenni meg nem tesz ellene és ugyanolyan megkeseredettek lesznek, mint a férfi incelek. Persze vannak kivételek, vannak nagyon jó személyiségű duci nőket, őket imádom.
2018. okt. 27. 17:11
 36/36 anonim ***** válasza:
0%
Ez amit leírtál, azért van, mert a 120 kilós nők elterjesztették ezt a "pasiknak a molett nők kellenek, csak a kutya játszik csontokkal" c bullshitet, és a legtöbb pasi meg is kajálta, elkezdtek rámenősen nyomulni, egyből odafeküdtek bárkiknek, ami persze tetszett a pasiknak. Kaptam már meg azt is, hogy a kövér nők rámenősebbek az ágyban. Persze, ez az érdekük. Így akarják bebiztosítani hogy ők jobbak mint a karcsú lányok. Holott nem feltétlen igaz, noha az egyik legjobb barátnőm is molett, viszont a legnagyobb kvura is, aki életem szerelme alá dobta be magát úgy, hogy barátnőmnek adta ki magát.
2018. nov. 25. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!