Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az amit a haverok mondanak hogy lehetek bármilyen csúnya csóró kövér ha jó a dumám akkor fullos csinos barátnőm is lehet?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt sikerem a nőknél mindig a külsőre gondoltam hogy az a probléma mert 161 cm vagyok és el vagyok hízva... ma beszéltem egy ilyen fu##boyal és azt mondta szerinte a jó duma hiányzik nincsen jó dumám ez kell a nőknekszept. 10. 07:22
12/19 anonim válasza:
Nem igaz. Ha LEGALÁBB átlagosan nézel ki, akkor nagyon sokat javít a jó szöveg. Ha viszont nem érsz el egy bizonyos szintet a külső terén, akkor mindegy milyen dumád van.
Nyilván akkor is jó ha az ember kommunikatív és tud szövegelni, de maximum jópofa, vicces, társasági emberként, haverként, ismerősként fognak rád tekinteni és nem mint potenciális partner.
14/19 A kérdező kommentje:
13. Miért?...
szept. 10. 12:07
15/19 anonim válasza:
És mit kezdjenek veled? Berakjanak kerti dísznek?
17/19 anonim válasza:
Még a barátaid is szopatnak téged, nincs egy egyenes őszinte ember a környezetben. Ha már csúnya és kövér vagy, legyen pénzed, ha az nincs akkor ne legyél csúnya és kövér. Fogyjál le az segít valamilyen szinten a csúnyaságodon és kezdd el követni a divatot.
18/19 anonim válasza:
Ha valakinek van egy alap karizmája, jó kiállása és nem nagyon válogat a nők között (tehát nemcsak a 10/10 es instás meg modell nő a jó), azért van esély, de nem feltétlen bárkinél, akire rámutat. Persze, nyilván, akkor nagyobb az esély, ha valaki magas és jó a teste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!