Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jött az a tévhit, hogy a túlsúlyos, vagy bármilyen módon előnytelen külsejű nők, esetleg az öregek könnyebben kaphatóak?
Amikor a valóságban sokszor pont az ellenkezője az igaz, vagyis minél lejjebb van valaki a társadalmi ranglétrán, annál erősebb benne a bizonyítási kényszer arra, hogy túlkompenzáljon? Ugyanakkor minél magasabban van, annál kevésbé van rajta bármilyen külső kényszer?
Ennek semmi köze a realitásokhoz, emberi pszichológia. Akinek akörül forog a gondolatvilága, hogy túlsúlyos, megöregedett vagy állandóan lecsúnyázták, az még magával az adonisz félistennel szemben is szkeptikus lesz, mert folyamatosan attól retteg, hogy csak kihasználják, elhagyják egy jobbért és csak pótléknak használják, de biztosan valami negatív hátsó szándéka van vele.
Aki viszont rendben van önmagával, az azzal fog összejönni, aki NEKI tetszik és lesz...rja mások véleményét.
Persze lehet rendben önmagával egy túlsúlyos, szőrös, bajszos nő is, aki épp emiatt nem ad a külsejére, mert fogadják el őt így és lehet önértékelési zavaros egy topmodell is, de az esetek többségében azért a társadalmi visszajelzés rengeteget számít.
Régebben a social media térnyerése előtt nem volt ennyire eltorzulva a párkapcsolati piac, így ez a tévhit akkor még igaz volt.
Ma már a legrondább nők is találnak modell férfit Tinderen egy szexre.
Szerintem nem, én egyik sem voltam soha, és nagyon elegem volt mindig, hogy kérnek ilyen olyan képet beszélgetés helyett és ha leszólítanak az utcán, tudom, hogy nem azért van, mert szimpatikusnak látszom, hanem mert megdugnának. Most is kép nélküli társkeresőn rámírt valaki, küldtem egy arcképet(le van írva, hogy vékony vagyok), de kér egész alakosat is az "összkép kedvéért". Elköszöntem tőle, egy kicsit szidtam, hogy érdekelhetném én is a testem helyett, mire közölte, hogy "azért kívánatos nő vagy"..
Férfiak basszus, szerintem akit sokan próbálnak megdugni, az lesz kritikus és az ismerőseim között nem a duci, idősebb vagy pattanásos vagy bármilyen más módon "előnytelen külsejű" nőket támadják be szexuális ajánlatokkal, hanem a 30 alattinak kinéző, vékony, kicsit csinosabb lányokat/nőket. Még csak feltűnően sem kell öltözködni hozzá, farmer pólóban is képesek.. És a sima leszólítással nincs gond, ha meg akarna ismerni, de mikor közli, hogy tetszem neki, szép a szemem, az ajkaim, a hajam vagy látja, hogy jó az alakom ahelyett, hogy arról beszélne, milyen könyv van a kezemben, vagy ő is szereti azt a játékot, amit telefonon játszok vagy mittudomén, egyszerűen jófejnek látszom.. Áh, nagyon rossz.
Egyébként minden ismerősömnek helyes, magas, diplomás férje van, a túlsúlyos vagy érdekes arcú barátnőimnek is.
"annál erősebb benne a bizonyítási kényszer arra, hogy túlkompenzáljon?"
Pontosan ezért mennek le kutyába, hogy jó pasit foghassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!