Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg valóban nagyon előnytelen külsőm lehet és emiatt nem valószínű, hogy boldog kapcsolatban leszek valaha pénz nélkül vagy mással lehet valahogy kompenzálni?
Nem válogatok de minimálisan kell hogy megfogjon és ne legyek igénytelen.
Nem vagyok kövér 177 cm és 74 kg. 32 éves vagyok és eddig egy barátnőm volt az is fél év után elhagyott hogy nem jöttem be neki csak kellett valaki neki.. előben nincs sikere, oda mertem menni nőkhöz..
Most neten próbálok társat találni..
Több képet is feltettem a Photofeelerre van ami 2 van ami 3 pontot ért el..
Tinderre is felmentem kíváncsiságból és tudom nem szép dolog de mindenkit jobbra húztam, sajnos egy párom lett, de az nagyon nem jött be, látszott hogy igénytelen volt és extra kövér.
Mit lehet tenni? Lehet csupán a külső az oka hogy ne legyen párom vagy tuti valami belső hiba is van bennem?
Egy képet én is megnéznék.
Egyébként igen, ilyen a társkeresés. Hiába mondják rengetegen, hogy a külső sokadlagos, igazából az egyik legfontosabb. A többségnél konkrétan az első rosta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!