Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el az itteni nők (nagyon szokszor láttam), ha egy előnytelen külsejű, és átlagos keresetű, de normális pasi prostizni megy? Igen, nekik is vannak érzéseik, testi szükségleteik és bármilyen fura a sok 100 elutasítás után...
Mert aki a szexért fizet és képtelen kiérdemelni a saját értékei alapján, az a nők szemében a legalja pasi, aki semmit sem ér.
Egyszerűen azt jelzi, hogy nem akar értékesebb lenni a hapsi, inkább feladja, mert nincs benne annyi küzdés szellem, és a könnyebb utat választja.
Nem olyan nehéz felszedni egy csajt. Ugyanolyan elveszettek, önbizalom hiányosok és ugyanannyira akarják a szexet.
A prostizás csak azt jelzi, hogy mennyire vagy jellem gyenge és hogy mennyire vagy képtelen küzdeni. És hogy érzelem nélkül is kell a szex, csak legyen. Tök mindegy, hogy milyen a nő, csak szexeljen velem. Ez már a végső értéktelenséget jelzi.
Nem olyan nehéz felszedni egy csajt. Ugyanolyan elveszettek, önbizalom hiányosok és ugyanannyira akarják a szexet.
Max a vége igaz, az a baj h annyira külsőorientáltak a nők, hogy csak a legjobbat akarják. És aki átlag diplomás nettó 300 alatti bérrel, azokat javarészt nem tekinti még az eladó sem férfinak, mert nem családfő típus, nem képes eltartani egy családot.
Én semmilyen szingli férfit nem ítélek el, aki igénybeveszi egy prosti szolgáltatását.
Vagyis inkább azt mondanám, hogy aki párszor kipróbálja. Aki rendszeresen megy azt sem ítélem el, csak furcsállom. Viszont párkapcsokatot az utóbbival nehezen tudnék elképzelni.
Kérdező! Szerinted bárki tudja ki vett igénybe ilyen szolgálatatást? Ugyan már!
Ki veri ezt nagydobra? Az életben senki nem tudja meg, ha ott jártál, főleg nem is érdekel senkit. Nem kell beszélni róla. Fiatalkori botlás. Mindenkinek van egy-kettő, csak más-más jellegűek.
Sokszor teljesen köztiszteletben álló emberek járnak ilyen helyekre. És nem is csak egyszer. Feleség mellett. Na, az sokkal rosszabb, mikor előadja a médiában a nagyon etikus jellembajnokot aztán irány a "masszázs-szalon".
6.
Mi lehet az az életkor amikor már fel lehet adni, mert úgysincs esélye az adott személynek? 30-35 év? Sokak számára kiemelt 40 év? 50?
Mondjuk az élet más terülteire is értem a reménykedést, mi lehet az az időpont amikor már "biztosan elveszett" valaki és már sosem lesz jobb neki?
Sajnálom, hogy így alakult.
De tanulok a példádból és elveszek egy nőt, mielőtt megcsúnyulok.
Amúgy csak megpróbáltam válaszolni a kérdésre.
De sokat tanultam a válaszodból, ez hasznos volt.
Most már tudom, hogy addig kell házasodni, amíg még vonzó vagyok.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!