Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el az itteni nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el az itteni nők (nagyon szokszor láttam), ha egy előnytelen külsejű, és átlagos keresetű, de normális pasi prostizni megy? Igen, nekik is vannak érzéseik, testi szükségleteik és bármilyen fura a sok 100 elutasítás után...

Figyelt kérdés
ez az egyetlen marad nekik. Miért kell ezért beléjük rúgni még jobban? Nem értem a nőket (férfiak általában nem ítélik el ezért őket, főleg aki hasonlóan nem jópasi és vagy nagy nehezen talált csak párt magának, azok együttérzőek).
2020. dec. 10. 21:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
55%

Szabadakaratból bármelyik ember mondhat NEMET és IGENT a randira.

Mindössze arról van szó, hogy ahhoz, hogy megvalósuljon a randi, ahhoz két IGEN kell.

És a pasik gyakrabban mondanak IGENT, ezért úgy tűnik, hogy a nők csak NEMet mondanak. De nyilván nem így van.

De a helyzet az, hogy a szabadakarat megilleti a nőket is. Ha a férfiak is ugyanolyan válogatósak lennének, akkor nem tűnne ennyire aszimmetrikusnak a dolog.

2020. dec. 10. 23:39
 22/32 anonim ***** válasza:
39%

"olyan világot élünk ahol szinte csakis a nők döntik el kivel hajlandóak ismerkedni, vagy mikor lehet szó párkapcsolatról. Borzasztóan elkeserítő."

Még szép, hogy valaki eldöntheti, kivel akár ismerkedni.

2020. dec. 10. 23:42
 23/32 anonim ***** válasza:
62%
Egyes férfiaknak - direkt nem általánosítok, mert a legtöbb azért normális értékrenddel bír - megrögzött agyszüleménye, hogy csak és kizárólag nekik van döntési joguk egy kapcsolatot illetően. Pedig nem. Nehogymár ne dönthessem el, kivel akarok kapcsolatot és kivel nem. Az pedig, hogy mi alapján választok, szintén az én döntésem, egyéni preferenciáim alapján. Mint ahogy minden más embernek is, férfinek, nőnek egyaránt. Egyébként nem ítélem el azokat akik prostihoz járnak, de kapcsolatot nem kezdenék velük. Ennyi. És igen, ismerkedésnél nálam szóba kerül ez a téma és mivel őszinteséget várok, elvárom hogy ezt ne hallgassa el előlem.
2020. dec. 11. 00:45
 24/32 anonim ***** válasza:
33%
Egyrészt azért mert lejjeb nyomja az árat. Másrészt azért mert ezek az öntelt majmok csak a legjóképűbb 10-15% lapátállú bájgúnár köcsögöt tekintik embernek, a többi 85-90%-ot nem.
2020. dec. 11. 07:18
 25/32 anonim ***** válasza:
30%
22, ha egy nőnek döntést adsz a kezébe, akkor ez lesz belőle mint a párkeresés manapság. Lehurrogás, eltűnés, pofátlanodás, semmittevés, irreális elvárások, magány és nyomor. Milyen döntést akarsz te a kezedbe ami kihat másokra? Saját magadról dönts, ne mások életéről. És akkor még nem beszéltem a zabigyerekekről, ami rendszerint a nők rossz döntései miatt vannak. (pl: leborgyaddzik a falu bikájától, vagy túl nagyravágyó, neki jár, blablabla). 35 felett meg marad a macska, de természetesen az se a ti hibátok nyomorultak.
2020. dec. 11. 08:52
 26/32 anonim ***** válasza:
17%
23, miért te mi vagy? Szintúgy egy prosti, csak épp 1 kuncsaftod van. Főzni, mosni, takarítani, szeretni nem tudsz, csak eltartásért, szórakoztatásért cserébe odateszed a segged. Akkor ez mi?
2020. dec. 11. 08:53
 27/32 anonim ***** válasza:
60%

Van egy haverom aki összejött egy nagyon fiatal csajjal (nála kb. 10 évvel fiatalabb). A csaj igen szar körülmények között élt (kb. hajléktalan szinten, intézetből szökött volt), de haverom mondhatni felkarolta, kiemelte a gödörből. Ő jó keresetű, kissé "bohém" (khmm) életmódot folytatott sokáig, de alapból teljesen normális.

Született egy gyerekük majd a csaj lelépett, mondván "ő még fiatal és élni akar". A gyerekkel együtt othagyta haveromat.

Aki ezek után sokat járt prostizni és nem túl józan állapotában mesélt is párszor róla, hogy milyeneknél járt stb.

Azóta talált egy csajt, aki szintén volt része elég sok szar dologban, de együtt jól megvannak már.

Szóval a prostizás nem hiszem, hogy olyan szégyellni való dolog.

Még a legnormálisabbaknak is nehéz rendes nőt kifogni és akárhogy is viselkedi kaz ember velük, legtöbbször a végére csak a szart kapjuk vissza.

Saját példámon is megtapasztaltam ezt sajnos.

A prostizásban legalább nincs játszmázás, tudod ,hogy csak a pénz miatt van veled a csaj, kapsz egy szolgáltatást, ami ha nem jó, legközelebb nem veszed igénybe, keresel másikat.

2020. dec. 11. 10:05
 28/32 anonim ***** válasza:
75%

"2, ha egy nőnek döntést adsz a kezébe,"

Nyuszika, nem kell semmit "adni". Inkább örülj, hogy te is szabadon dönthetsz. Például arról is, hogy reggeltől estig nyomatod itt a baromságaidat :D

2020. dec. 11. 11:21
 29/32 anonim ***** válasza:
58%

"Saját magadról dönts, ne mások életéről. És akkor még nem beszéltem a zabigyerekekről, ami rendszerint a nők rossz döntései miatt vannak. "

Pont saját magunkról düntünk, amikor valaki nem kell.

AKárhogyis nézem, magamat még mindig nem tudom teherbe ejteni.

A falu bikája ugyanúgy felelős érte.

Milyen magány és nyomor? Hülyegyerek.

2020. dec. 11. 11:23
 30/32 anonim ***** válasza:
65%
#26 a válaszod jelentettem, mert trágár, sértő és rágalmazó. Elfogadom az ellenvéleméynt, de nem ilyen stílusban. Hogy veszed a bátorságot hogy ismeretlenül ítélkezel? Hogy prostituáltnak nevezel? Nem csodálom hogy a hozzád hasonló EQ szinttel rendelkező véglényeknek sosem lesz párkapcsolata. #23-as voltam.
2020. dec. 11. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!