Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el az itteni nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el az itteni nők (nagyon szokszor láttam), ha egy előnytelen külsejű, és átlagos keresetű, de normális pasi prostizni megy? Igen, nekik is vannak érzéseik, testi szükségleteik és bármilyen fura a sok 100 elutasítás után...

Figyelt kérdés
ez az egyetlen marad nekik. Miért kell ezért beléjük rúgni még jobban? Nem értem a nőket (férfiak általában nem ítélik el ezért őket, főleg aki hasonlóan nem jópasi és vagy nagy nehezen talált csak párt magának, azok együttérzőek).
2020. dec. 10. 21:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
83%

"Nem olyan nehéz felszedni egy csajt."

Köszönöm, ezen jót nevettem :D

2020. dec. 10. 22:19
 12/32 anonim ***** válasza:

Ki nem szarja le ki ítél el? :D

Az a gáz, hogy a saját szemedben ne legyél gáz.

Én is terveztem már prostizni, és bár még nem történt meg, egyszer tuti kipróbálom :D

Mondjuk az fix, hogy valami luxuscsajnál, mert az útszéli egyrészt gusztustalan, másrészt ő tényleg nem "hobbiból" csinálja.

2020. dec. 10. 22:26
 13/32 anonim ***** válasza:
94%
Nem ítélem el. Remélem, te sme ítéled el azokat a nőket, akik két hetente mással dugnak.
2020. dec. 10. 22:27
 14/32 anonim ***** válasza:
88%

"...egyszerűen nagyon gyorsan öregszem..."

Ja, csak nem továbbra is 20 éveseknél próbáélkozol, mint 15 éve?

Na az, nem fog menni, hiába jönnek itt páran, hogy a középkorú pasi a nyerő. Lehet, de a középkorú nők körében.

2020. dec. 10. 22:30
 15/32 anonim ***** válasza:
15%

14.

Középkorú nőknél - akik szint mind házasok. Amelyikük pedig éppen nem, az általában nem is vágyik már senkire, vagy rosszabb esetben egyedülálló anya és megvan a maga baja az életben.

2020. dec. 10. 22:32
 16/32 A kérdező kommentje:
Nincs szingli gyerektelen (nekem sincs még) 30+ os nő, vagy nagyon kevés, aki még szingli. Az meg nem az én műfajom h zaklatom a nőt és kitúrom a férfi a házasságból (sok patkány férfi ismerősöm ilyen, és sikerrel teszik).
2020. dec. 10. 22:34
 17/32 A kérdező kommentje:
15. Az a másik, h ott a gyerek és nem érdekli mára férfi a sok csalódás miatt (sőt ha a férje van, az sem, csak a gyerek, nem véletlen 10/9 házas, gyerekes nőnél facebookon sosincs ott a férfi képe, csak a gyerek és csak ő, mert a férfi már csak valami pótlék már, aki viszi a pénzt haZA).
2020. dec. 10. 22:36
 18/32 A kérdező kommentje:
Engem az elmúlt években már minden idősebb 55+ éves férfi ismerősöm (vezető munkatárs, távolabbi rokon, bankár, stb) akart a lányának, csak a lányuknak nem kellettem. Szóval a férfiak szuerint meghvan bennem az a valami, de sajnos a nők szerint nincs. És jelenleg ez a döntő, olyan világot élünk ahol szinte csakis a nők döntik el kivel hajlandóak ismerkedni, vagy mikor lehet szó párkapcsolatról. Borzasztóan elkeserítő.
2020. dec. 10. 22:41
 19/32 anonim ***** válasza:
62%

"olyan világot élünk ahol szinte csakis a nők döntik el kivel hajlandóak ismerkedni, vagy mikor lehet szó párkapcsolatról. Borzasztóan elkeserítő."

Az lenne az elkeserítő, ha ez nem így menne...

2020. dec. 10. 23:25
 20/32 A kérdező kommentje:

Az lenne az elkeserítő, ha ez nem így menne...

De nem úgy, hanem tényleg a nők döntenek. A legtöbb pasi örül ha szökőévente elmehet randizni, nem válogathatnak. A nők meg szinte mind.

2020. dec. 10. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!