Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el az itteni nők (nagyon szokszor láttam), ha egy előnytelen külsejű, és átlagos keresetű, de normális pasi prostizni megy? Igen, nekik is vannak érzéseik, testi szükségleteik és bármilyen fura a sok 100 elutasítás után...
"Nem olyan nehéz felszedni egy csajt."
Köszönöm, ezen jót nevettem :D
Ki nem szarja le ki ítél el? :D
Az a gáz, hogy a saját szemedben ne legyél gáz.
Én is terveztem már prostizni, és bár még nem történt meg, egyszer tuti kipróbálom :D
Mondjuk az fix, hogy valami luxuscsajnál, mert az útszéli egyrészt gusztustalan, másrészt ő tényleg nem "hobbiból" csinálja.
"...egyszerűen nagyon gyorsan öregszem..."
Ja, csak nem továbbra is 20 éveseknél próbáélkozol, mint 15 éve?
Na az, nem fog menni, hiába jönnek itt páran, hogy a középkorú pasi a nyerő. Lehet, de a középkorú nők körében.
14.
Középkorú nőknél - akik szint mind házasok. Amelyikük pedig éppen nem, az általában nem is vágyik már senkire, vagy rosszabb esetben egyedülálló anya és megvan a maga baja az életben.
"olyan világot élünk ahol szinte csakis a nők döntik el kivel hajlandóak ismerkedni, vagy mikor lehet szó párkapcsolatról. Borzasztóan elkeserítő."
Az lenne az elkeserítő, ha ez nem így menne...
Az lenne az elkeserítő, ha ez nem így menne...
De nem úgy, hanem tényleg a nők döntenek. A legtöbb pasi örül ha szökőévente elmehet randizni, nem válogathatnak. A nők meg szinte mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!