Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában az előnytelen külsejűek vesztik el későn/találnak sokára párt?
Szerintem a párkeresésnél az ember a másik külsejét nézi leginkább, hogy mennyire vonzó szexuálisan.
Tehát aki ronda az hátrányban emiatt később vagy soha nem jön össze. Szerintem!
Szép lányok, és helyes fiúk között is van aki sokára talál párt?
Részben igen, de pl itt van az én esetem, hogy miután szakítottunk exemmel sokáig nem is akartam új kapcsolatot, nem is kerestem új párt. Aztán mostanában kezdem magamat újra késznek érezni.
Szóval ilyesmi egyéni dolgok is közrejátszhatnak. Vagy ott van a húgom, ő 18 és még nem volt barátja, mert folyton hülyék találták meg, és van annyi esze, hogy akit nem érez elég jónak azzal nem áll össze.
nem feltetlenul.
kezdjuk ott, hogy a keson elvesztes meg az elonyos kulso is realtiv. valakinek a 20 eves kor mar keso.
szelsoseges esetekben lehet osszefugges, aki tenyleg nagyon csunya, az emiatt altalaban onbizalomhianyos is es kesobb enged kozel magahoz masokat fizikailag. DE nem feltetlenul, mert mondjuk rengeteg csunya, buta, kover c kategorias osztalytarsam mar altalanosban elvesztette.. tehat aki ilyen alja proli, az altalaban hamar us szexel kulsotol fuggetlenul. mindemellett ismerek egy csomo atlagos vagy atlagosnal jobban kinezo embert, aki 24-25 evesen vesztette el, mert egyszeruen addig nem talalt megfelelo partnert.
tehat a csunyasagbol fakado komplexusok miatt lehet osszefugges bizonyos esetekben. de ez igy nem jelentheto ki, h aki keson veszti el, az csunya, aki koran, az meg jobban nez ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!