Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Általában csak az előnyteleneb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában csak az előnytelenebb külsejű férfiak szólítanak le nőket random helyeken?

Figyelt kérdés

Engem igen :D Inkább a csúnyácskább (néha átlagos) pasik szólítanak le pl az utcán/vásárlás közben.. Nem nagyképűségből, kifejezetten szép, csinos nő vagyok, általában hozzám illő barátaim voltak, nem olyanok, mint akik ismeretlenül le szoktak szólítani. Szóval baráti körben/egyetemen kifejezetten helyes srácok kezdeményeznek nálam többségében, és furcsa számomra ez a kontraszt.

Miért lehet ez? Mert a csúnyább férfiak rászorulnak a nem olyan előnyös ismerkedési helyzetekre is? Vagy csak az én megfigyeléseim rosszak?

Mert sokan kezdeményeznek nálam, és teljesen szétválasztható a helyzetek szerint az előnyösebb és előnytelenebb külsejű csoport :D

21/n

2015. dec. 27. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok, de a logika azt diktálná, hogy a relatív jobban kinéző hapsik legyenek kezdeményezőbbek random helyeken, mivel nekik az önbizalmuk vsz. nagyobb.

Ugyanakkor az is tény, hogy a csúnyább hapsik jobban kétségbe lehetnek esve, emiatt minden lehetőséget megragadnak.

Szerintem az lehet a paradoxon feloldása, hogy valamiért kedvesnek tűnő arcod van, akiről nem feltételeznek durva visszautasítást, ezért bátrabban próbálkozik nálad mindenki.

27F

2015. dec. 27. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen én ocsmány vagyok, voltak osztálytársaim szépek, azokat mindig a nők szólították le, vagy engem: "Basszus a haverod k... jó pasi, ha meghívna minket bármire rögtön elfogadnánk!!"
2015. dec. 29. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!