Miért van az, hogy akik általában iskolai bántalmazás áltozatai, azok általában előnytelen külsejűek?
Én, mint egykori "bántalmazó", most önként jelentkezem a kivéreztetésemre.
Volt egy lány gimiben, ugyanolyan magas, mint én (180 cm), kb. hasonló súlyú (talán vékonyabb), kissé csúnyácska arcú. Olyan rosszul kezelte a saját tulajdonságait, hogy alapból úgy indított első nap, hogy mindenkivel agresszív volt és támadó. Így reakcióként többségünk kiutálta, pedig eleinte közeledni akartunk. Mai napig helyesnek gondolom a dolgot.
Az elesetteket, a szegényeket, a fogyatékkal élőket vagy a kissé csúnyákat inkább felkaroltam.
Néha a bántalmazott vívja ki magának. Igazi báránybőrbe bújt ördög egyik-másik.
Egyébként nincsenek előnytelen kinézetű emberek, a hangsúly a tálaláson van és hozzáállásán. Volt kancsal szemüveges osztálytársam, aki erőemelő volt és mindenki nála vízipipázott a garázsban délutánonként.
Szóval marhagyenge kifogás, hogy szegény csúnya emberek, ők nem tehetnek róla.
Lehet utálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!