Csak engem irritál ez mostanság? Bővebben lent
Valamiért divat lett a vékonyabb fiúkat, férfiakat gyalázni. Vannak ilyen ismerőseim, és egyre többet mondják hogy random emberektől is megkapják a buszon hogy "girhes" "csontos kis b*zi" "biztos nem kap enni"
Régen a kicsit súlyosabb embereket volt divat bántani (az se volt jobb) de ez most miért fordult meg? Vagy csak felénk divat ez? Egyszerűen nem értem hogy egy kicsit vékonyabb férfi vagy fiú miért kapja meg azt egyből hogy "b*zi". Miért, férfi csak 100 kiló felett van vagy mi? Ti mit gondoltok erről?
Egy nagyon vékony férfiból nem árad a férfiasság, sem az “erő”.
Inkább azt sugallja, hogy gyenge, beteges.
Az, hogy miért kapják a b*zi kifejezést, azt inkább az öltözék miatt tudom elképzelni.
Főleg az idősebbek szájából, mert az utóbbi időben a férfiak szinte olyan nőiesen tudnak öltözni...
Lásd: feszülő nadrágok, ami boka felett végződik, rózsaszín ing, póló és társai
A c.ganyoknal divat,h 100 kg alatt nem ferfi a ferfi. A nem c.ganyok meg szeretnek egeszsegesen elni es sportolni.
En a vekony fiukra bukok.
Mindig is bántották az átlagostól eltérő embereket, tökmindegy, miben más.... akar egy nagyobb fül, görbe orr miatt is kepesek vkit szetszívatni, nemhogy a testsúly miatt.
Van erre egy ősrégi modszer: nem kell vele foglalkozni
Mert gáz ha az én combom vádlim izmosabb az övénél.
Üeg ne legyen már akkora karja mint nekem
Pls 159 cm vagyok 50 kg
És a nálam 10 kilóval több fiúk nem férfiasak ha csak dimán nem csináltak semmit tesiórán soha cssk ültek és lustálkodtak otthon.
Gyenge izomzat gyenge vázizomzat gyakorlatilag ezek összeesett pudingok csak vékonyan puhák
Mindig van miért bántani az embert, csak az indok változik, pl.:
- Verjük meg a nyuszikát holnap.
- Jó, de miért verjük meg?
- Hát, ahogy bemegyünk, kérünk tőle cigit. Ha azt mondja csak füst szűrős van, akkor azért, ha nem füst szűrős, akkor azért.
- Oké!
*másnap*
- Te nyuszika, cigi kellene!
- Füst szűrős vagy nem füst szűrős?
*róka meg a farkas összenéznek*
- Nézd már az anyja szentsígit! Hát már megint nincs rajta sapka!
Nem pontosan így szól, és hosszabb a vicc, de a lényeg benne van.
én csak elhízottaktól hallottam ezt 100 kilós szöveget. vagy az ő nőktől.
ne parázz ez szerintem a részükről valami önkép bizonytalanság. eleve az is az, hogy azzal vannak elfoglalva, hogy mások hogy néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!