Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem irritál ez mostansá...

Csak engem irritál ez mostanság? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Valamiért divat lett a vékonyabb fiúkat, férfiakat gyalázni. Vannak ilyen ismerőseim, és egyre többet mondják hogy random emberektől is megkapják a buszon hogy "girhes" "csontos kis b*zi" "biztos nem kap enni"

Régen a kicsit súlyosabb embereket volt divat bántani (az se volt jobb) de ez most miért fordult meg? Vagy csak felénk divat ez? Egyszerűen nem értem hogy egy kicsit vékonyabb férfi vagy fiú miért kapja meg azt egyből hogy "b*zi". Miért, férfi csak 100 kiló felett van vagy mi? Ti mit gondoltok erről?

2020. aug. 12. 22:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem pedig pont nem tetszik a kidolgozott ferfi test, szamomra egy izmos test teljesen semleges latvany, persze szep meg minden, de nem valt ki belolem kulonosebb ingereket. A nagyon izmos ferfi test pedig egyenesen taszit engem. Nekem inkabb az arc szamit, az osszkep ugy teljes egeszeben es hozza a szemelyiseg. Nalam az enyhen mackostol az enyhen vekonyig van a skala, ha be kellene hatarolnom.

Mast gyalazni a kinezete, szexualis beallitottsaga miatt pedig az egyik legalparibb, butabb es tanulatlanabb dolog a vilagon. Nem azt mondom, hogy mindenkinek kotelessege vonzonak talalni mindenkit, hanem azt, hogy ha nem tetszik, akkor nem kell nezni, foleg nem alazni.

En tobbek kozott emiatt fogtam 7. osztalyos kislanykent koplalo dietaba, agyonedzettem magam es napi egyetlen egyszer ettem, miutan hazaertem az iskolabol. Semmi nasi, semmi reggeli, semmi vacsora es en nem voltam duci, teljesen atlagos testalkatom volt, csak nem a vekony kiadasban. Szegyelltem, hogy van fenekem, mellem, pocakom (nem dudoros sorhas) es combom. Ket evig csinaltam, mire rajottem mekkora luzer vagyok, hogy sanyargatom magam azert, mert masnak nem tetszik az alakom es azon kivul, hogy kicsit vekonyabb lettem, semmi valtozas nem tortent, a testem nem engedte tovabb csinalni. Abbahagytam, felszedtem 5 kilot vissza es kepzeld, semmi kulonbseg nem volt, eszre sem vettem, se senki mas, viszont kicsattantam ujra az egeszsegtol.

2020. aug. 13. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:
39%
Azért bírom amikor olyanok osztják az okosságot, akik normálisan kb. életükben nem sportoltak. Aki futott normálisan életében az pontosan tudja ez milyen alkattal jár. Vékonnyal. Az ilyen vastagabb vékonyabb stb megjegyzések egy nőtől meg rohadt viccesek ugyanis bő 80 százalékuk el van hízva, és persze hogy vastagabb a karjuk, mert lóg rajta a háj.
2020. aug. 13. 12:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!

Akiket én ismerek szerintem teljesen normálisan öltözködnek,beszélnek stb ( hozzá teszem hogy én az öltözködése alapján se ítélek el senkit, bár rajtuk nem látszik a sztereotíp meleg kinézet) ezért se értem miért kapják a b*zi jelzőt. Az utolsó előtti válaszolóval pedig 100% egyetértek.

Sajnos személyesen ismerek olyat aki a súlyosabbakat(70 kiló felett) "tehén g*cinek", a vékonyabbakat "csontos kis b*zeránsnak" hívja.

2020. aug. 13. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!