Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jött az a tévhit, hogy a túlsúlyos, vagy bármilyen módon előnytelen külsejű nők, esetleg az öregek könnyebben kaphatóak?
Amikor a valóságban sokszor pont az ellenkezője az igaz, vagyis minél lejjebb van valaki a társadalmi ranglétrán, annál erősebb benne a bizonyítási kényszer arra, hogy túlkompenzáljon? Ugyanakkor minél magasabban van, annál kevésbé van rajta bármilyen külső kényszer?
Ennek semmi köze a realitásokhoz, emberi pszichológia. Akinek akörül forog a gondolatvilága, hogy túlsúlyos, megöregedett vagy állandóan lecsúnyázták, az még magával az adonisz félistennel szemben is szkeptikus lesz, mert folyamatosan attól retteg, hogy csak kihasználják, elhagyják egy jobbért és csak pótléknak használják, de biztosan valami negatív hátsó szándéka van vele.
Aki viszont rendben van önmagával, az azzal fog összejönni, aki NEKI tetszik és lesz...rja mások véleményét.
Persze lehet rendben önmagával egy túlsúlyos, szőrös, bajszos nő is, aki épp emiatt nem ad a külsejére, mert fogadják el őt így és lehet önértékelési zavaros egy topmodell is, de az esetek többségében azért a társadalmi visszajelzés rengeteget számít.
túlsúlyos negyvenes nő vagyok. Bombatestű pasijaim vannak, mert van önbizalmam, jó a kisugárzásom és nem eltartót keresek, így bőven van miből válogatni. Nem utolsó sorban jó velem a szex, nem vagyok hisztis és helyén tudom kezelni a dolgokat. Nálam az a kizáró ok egyedül, ha valaki foglalt. Mocsok dolognak tartom egy férfi részéről, hogy csal és őszintén, annyi szingli, független pasi közül lehet választani, kell a fenének a felesleges dráma.
Nem kérek privit, jelenleg 3 pasival szexelek. (Sajnos nem egy időben:D)
11, ez ezek után van képük a nőknek úgy beállítani, mintha nekik lenne nehéz a társkeresés.
A te példád mutatja, mennyire röhejesen könnyű dolgotok van.
#15: Mondjuk, ez így sem igaz azért. Ahogy írtad, bombatestű pasijaid voltak. Te sem az átlagjancsikra köszöntél rá, szóval ez a téma tök független az incelségtől.
Nem vagyok incel, hanem egy átlagos srác. Nem vagyok helyes, régen edzettem és azért pár csaj összejött. Elmaradtak az edzések, már tök átlagos az alkatom. Mára gyakorlatilag 0 esélyem van csajozni. Vagyis, de van: Olyan csajokra, akik maximum sötétben szexelnének heti egyszer, de azért adjak meg mindent lelkileg.
" Magatoknak köszönhetitek. Ha kicsit, csak néha kihúznátok a fejeteket a seggetekből és nem az instacsajokat hajkurásznátok, lehet még nektek is jutna p.nci."
Mindig magatokból indultok ki. A férfiaknak tökéletesen megfelel az átlagos külső (mégis hogy dugatnád magad, ha nem így lenne). Ti ragaszkodtok mindenáron a ligátok feletti pasikhoz, akik aztán persze csak ürítésre használnak titeket, ha egyszer a lábuk előtt hevernek a nők.
15#
Vicces, amit írsz, mivel pont fordítva van, mint ahogy te gondolod. Azért van ennyi magányos férfi, mert a nők -ahogy a te példád is mutatja- inkább szexkapcsolatba bonyolódnak olyan pasikkal, akik soha az életben nem hajlandóak normális kapcsolatra, minthogy a saját szintjükön lévő férfiakkal foglalkozzanak. Ha valaki irreálisan jó külsőt akar, akkor azok általában a nők, nem a férfiak.
Ha a nők nem futnának a jó pasik után, akkor nem is lenne ennyi szerencsétlen incel.
"jelenleg 3 pasival szexelek."
Ezek a férfiakat addig fogod látni, amíg pontosan az történik, amit ők akarnak, ezt te is tudod.
Logikus lenne, DE
A 10/3-as nő sem fog 10/3-as pasival kezdeni. A minimum neki olyan 5-6 szint között van. Ha talál ilyet földhözveri a fenekét örömében, ha nem, akkor inkább hagyja a párkapcsolatokat a francba.
A ferfiaknak is ezt kene tenni.
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!