Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az hogy egy bármilyen csúnya férfinek lehet csinos barátnője, ha igényesen ad magára (öltözködés, kozmetikus, fodrász stb.)?

Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 09:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Javítja az esélyeidet, de miért kéne egy szép embernek egy ronda?
2023. dec. 24. 09:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy csúnya barátnője lehet aki ad magára (öltözködés, kozmetikus, fodrász).
2023. dec. 24. 09:37
 3/11 anonim ***** válasza:
27%
Semennyire. Attól még se magasabb, se jobb képű nem lesz, márpedig a nőknek ezek a legfontosabbak.
2023. dec. 24. 09:45
 4/11 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Hat o is igy gondolkozott,mint te,elfelejtett tukorbe nezni,aztan meg kiborul,amikor raebredt a valosagra.

Olvasd vegig…. A vegen jott ra,h megse tetszwtt a csajnak csak a penz miatt kellett…

2023. dec. 24. 09:45
 5/11 A kérdező kommentje:

1. Mert mondjuk olyan személyisége van ami nagyon ritkán és ezt még nem találta egy más férfiban

2. Nyilván csinos barátnőre gondoltam

2023. dec. 24. 09:46
 6/11 A kérdező kommentje:
3. De akkor mit tud csinálni, nyilván ő is szeretne magának egy csinos barátnőt mint minden férfi egy jó személyiséggel megnyerhető?
2023. dec. 24. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

De ha neked is csak csinos, szép barátnő kell, hogy várod el másoktól, hogy a rondát akarják?

Neked nem jó egy ronda olyan személyiséggel?

2023. dec. 24. 09:53
 8/11 A kérdező kommentje:
7. Igen de én férfi vagyok és a férfiak vizuális típusúak ez tény
2023. dec. 24. 10:02
 9/11 anonim ***** válasza:
95%
8: A nők nem? Nem vakok és egy mocsári szörnyhöz ugyan úgy nem szívesen nyúlnak, mint te. Tehát abszolút nem értem hogy a közhelyeken dobálózáson kívül mit is gondolsz.
2023. dec. 24. 10:04
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

Mi nők is vizuális típusúak vagyok! Ezért jobb látványra egy 20 centis farok mint egy 14 es. Hiába lehet jobb a szex a kisebbel, akkor is nagyobb hozz izgalomba.

A kérdésedre a válasz; semennyire! Keress egy ronda csóró nőt > jó személyiséggel!

2023. dec. 24. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!