Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy kapcsolatban nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolatban nagyon nagy a külső kontraszt, tehát a férfi nagyon csúnya a nő nagyon csinos akkor az a kapcsolat halálra van ítélve?

Figyelt kérdés

Három hónapja alakul egy ilyen kapcsolat egy nagyon csinos nővel és nyilván félek hogy össze fogja törni a szívemet ,három hónap eltelt már de még magam sem tudom hogy miért van ilyen nő velem (lehet van hátsó szándék)

minden barátom szerint ez körülbelül ötöslottó szintű szerencse

szept. 5. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Annyi vagy, amennyire tartod magad. Ne érdekeljen màs véleménye. Ha úgy érzed, hogy őszinte a dolog, miért ne lehetnétek boldogok?

Egyébként én is olyan pasival jöttem össze, aki több csaj szerint nem helyes. Na és? Nekem nagyon bejön és ő jelenti a mindent.

szept. 5. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Miért, van rá okod, hogy otthagyjon?

Meg azt, hogy hogy nézel ki, már látta, és erre rábólintott, nem?

Ne nézzük már hülyének a nőket se, nyilván tudja kihez vonzódik és miért. Ez nem szerencse, ez valami ami vonzó benned számára.

Ha ezt a dolgot elbaltázod, akkor igen, vége lesz.

Hazudtál neki? Tettetsz valamit, ami nem vagy, ami nem igaz, lehet valami új infó az asztalon, ami három hónap alatt nem derült ki?

Ha nincs ilyen, akkor nincs mitől félni.

szept. 5. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Lehet szeret.

Vagy sok a pénzed.

Vagy jó kocsin hurcolod.

Vagy jó kemény a bré.

szept. 5. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Onnan tudni, hogy ezek kamuk, hogy ha nem a külsődre mennek, akkor a belsődre. De a kérdésből kiderül, hogy felszínes, önbizalomhiányos szerencsétlen vagy.

Mi értelme ennek? A legtöbb trollkodásnak van valami értelme, de erre még nem jöttem rá.

szept. 5. 19:41
 5/11 A kérdező kommentje:

Mi értelme ennek? A legtöbb trollkodásnak van valami értelme, de erre még nem jöttem rá.

Talán azaz értelme hogy igaz és nem trollkodás

szept. 5. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Ha ezen agyalsz, mérgezni tudat alatt a kapcsolatot, és ezzel üldözöd el.
szept. 5. 20:55
 7/11 anonim ***** válasza:
6 vagyok. Mérgezni fogod*
szept. 5. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Lehet szeret, és ezért önző módon veled akar lenni.
szept. 5. 21:29
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem szamit,h te rondanak tartod magad. Az szamit,h o szepnek lat es szeret teged.
szept. 5. 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor muti képet.
szept. 6. 00:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!