Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levelezek egy lánnyal és eljutottunk oda hogy találkozásra kerülne a sor. Ti mit szűrnétek le? Röviden ezt írta: "Szia! Rendben van, találkozzunk. Most a héten már nem jó, de jövő hétre valamit kitalálunk" Lelkesedés? Felejtős?Vagy ne gondoljam túl?
Tudod mit? Ne találkozzatok... Ha egy hétköznapi szófordulat ennyire kihoz a sodrodból, akkor neked nem randizás, hanem komoly terápia való. Én nem azt mondom, hogy a "Rendben, találkozzunk..." a valaha volt leglelkesebb, legodaadóbb mondat, de ennyire túlgondolni az egészet nem normális.
Egy teljesen átlagos beszélgetésen rugózol tegnap óta. Hagyd azt a lányt...
25-ös végre egy korrekt válasz. Ebből a szemszögből megértem a dolgot. Ha valóban volt rossz tapasztalata, netán tényleg veszélyes helyzetbe került akkor érthető az óvatosság. Bár nekem ez a fajta zárkózottság is fura. Az is mondjuk ha túl nyitott.
De oké a lényegen nem változtat ha annyira nem lennék szimpatikus gondolom a találkozót se engedné, sőt lehet vissza se írt volna ahogy a 10-ből 8-an nem írtak vissza.
"Csak nem értem hogy mi ez a "rendben van találkozzunk"...."
Mit nem lehet ezen érteni?! Pont azt jelenti, ami le van írva, úristen!
N
Amúgy ha én ezt elolvasnám a randi előtt, pont ezért tuti, lemondanám!
#27 vagyok
#29 Mert amiket itt és a másik kérdésednél írsz, az nekem para. Ki nem állhatom, ha valaki túlkombinál mindent, és belemagyarázza a saját frusztrációját valamibe, amit nem is úgy gondolok.
#28 vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!