Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Levelezek egy lánnyal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levelezek egy lánnyal és eljutottunk oda hogy találkozásra kerülne a sor. Ti mit szűrnétek le? Röviden ezt írta: "Szia! Rendben van, találkozzunk. Most a héten már nem jó, de jövő hétre valamit kitalálunk" Lelkesedés? Felejtős?Vagy ne gondoljam túl?

Figyelt kérdés
Ui.: volt még pár szó hogy neki hol lenne jó és hogy megkérdezte hogy nekem hol, de azok már nem fértek ki fent....ettől függetlenül ennyi "Rendben van, találkozzunk". Ez nem túl olyan hogy "egy a fene, nem érdekelsz de ráveszem magam"?

szept. 10. 21:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%
Dehogynem trollkodsz. Senki sem mond olyat, hogy "dicsőítést" vár el a leendő randipartnerétől.
szept. 11. 10:21
 22/33 A kérdező kommentje:
21-es ostoba szót használtam na, elnézést. Csak nem értem hogy mi ez a "rendben van találkozzunk"....
szept. 11. 10:22
 23/33 anonim ***** válasza:
91%

Tudod mit? Ne találkozzatok... Ha egy hétköznapi szófordulat ennyire kihoz a sodrodból, akkor neked nem randizás, hanem komoly terápia való. Én nem azt mondom, hogy a "Rendben, találkozzunk..." a valaha volt leglelkesebb, legodaadóbb mondat, de ennyire túlgondolni az egészet nem normális.

Egy teljesen átlagos beszélgetésen rugózol tegnap óta. Hagyd azt a lányt...

szept. 11. 10:28
 24/33 anonim ***** válasza:
90%
Ha már most ennyire paranoiás vagy és ennyire belemagyarázol apróságokba mindenfélét, engedd el az ismerkedést. Ne csak vele, hanem a nőkkel. Nem normális ez a viselkedés.
szept. 11. 10:33
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Te azt nem érted meg, hogy gyakorlatilag vadidegenek vagytok egymásnak, innentől pedig érthető a kicsit tàvolsàgtartó stílus.Lehetsz te akàr baltàs gyilkos is, nem tudhatja.Ezenkívül nem mindenki szívecskézik pàr bók utàn, van, akinek idő kell,amíg felenged.
szept. 11. 22:27
 26/33 A kérdező kommentje:

25-ös végre egy korrekt válasz. Ebből a szemszögből megértem a dolgot. Ha valóban volt rossz tapasztalata, netán tényleg veszélyes helyzetbe került akkor érthető az óvatosság. Bár nekem ez a fajta zárkózottság is fura. Az is mondjuk ha túl nyitott.

De oké a lényegen nem változtat ha annyira nem lennék szimpatikus gondolom a találkozót se engedné, sőt lehet vissza se írt volna ahogy a 10-ből 8-an nem írtak vissza.

szept. 12. 08:11
 27/33 anonim ***** válasza:
83%

"Csak nem értem hogy mi ez a "rendben van találkozzunk"...."

Mit nem lehet ezen érteni?! Pont azt jelenti, ami le van írva, úristen!

N

szept. 12. 09:17
 28/33 anonim ***** válasza:
80%

Amúgy ha én ezt elolvasnám a randi előtt, pont ezért tuti, lemondanám!

#27 vagyok

szept. 12. 09:18
 29/33 A kérdező kommentje:
28-as lemondanád? És miért?
szept. 12. 09:24
 30/33 anonim ***** válasza:
87%

#29 Mert amiket itt és a másik kérdésednél írsz, az nekem para. Ki nem állhatom, ha valaki túlkombinál mindent, és belemagyarázza a saját frusztrációját valamibe, amit nem is úgy gondolok.

#28 vagyok

szept. 12. 09:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!