Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Levelezek egy lánnyal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levelezek egy lánnyal és eljutottunk oda hogy találkozásra kerülne a sor. Ti mit szűrnétek le? Röviden ezt írta: "Szia! Rendben van, találkozzunk. Most a héten már nem jó, de jövő hétre valamit kitalálunk" Lelkesedés? Felejtős?Vagy ne gondoljam túl?

Figyelt kérdés
Ui.: volt még pár szó hogy neki hol lenne jó és hogy megkérdezte hogy nekem hol, de azok már nem fértek ki fent....ettől függetlenül ennyi "Rendben van, találkozzunk". Ez nem túl olyan hogy "egy a fene, nem érdekelsz de ráveszem magam"?

szept. 10. 21:54
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

30-as nem győzködni akarlak de szerintem az ha egy srác izgul némiképp egy randi előtt egy ismeretlennel az szerintem nem a világvége.

Lehet neked az a típus jön be aki extra társasági és folyamatosan randevúzgat, fűzi a nőket típus. A másik típus ( aki nem ilyen csajozógép ) az igenis izgul előtte picit, szeretne tetszeni és kíváncsi is egyben a másikra. Online nem tudhatunk meg sokat egymásról és ha valaki nem fűz évente 200+ nőt annak igenis egy ilyen alkalom az valamelyest különleges. Nem randizgatok random idegen nőkkel.

Elfogadom hogy te emiatt valakit leírsz de az hogy "para" az szerintem meg a te előítéleted. Ez annyit jelent hogy van bennem egy kis "drukk" mert nem ismerem, soha nem is láttam. Őszintén: nem szeretek online ismerkedni.

Lehet nem is kellene online ismerkednem mert ez ilyen műfaj, de úgy voltam vele egy esélyt ez is érdemel.

szept. 12. 09:31
 32/33 anonim ***** válasza:
87%

Akkor menj el a randira, és fejezd ezt itt abba!

Nem, nem az jön be. A Kedvesemmel mindketten izgultunk normál mértékben, de amit te csinálsz, az túlzás.

És mindenki ezt írta, szóval nem én vagyok a problémás.

#30 vagyok

szept. 12. 09:35
 33/33 anonim ***** válasza:
80%
Nem drukk van benned bszdmeg hanem netto tulkombinalt fszsag áradat!
szept. 12. 10:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!