Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levelezek egy lánnyal és eljutottunk oda hogy találkozásra kerülne a sor. Ti mit szűrnétek le? Röviden ezt írta: "Szia! Rendben van, találkozzunk. Most a héten már nem jó, de jövő hétre valamit kitalálunk" Lelkesedés? Felejtős?Vagy ne gondoljam túl?
30-as nem győzködni akarlak de szerintem az ha egy srác izgul némiképp egy randi előtt egy ismeretlennel az szerintem nem a világvége.
Lehet neked az a típus jön be aki extra társasági és folyamatosan randevúzgat, fűzi a nőket típus. A másik típus ( aki nem ilyen csajozógép ) az igenis izgul előtte picit, szeretne tetszeni és kíváncsi is egyben a másikra. Online nem tudhatunk meg sokat egymásról és ha valaki nem fűz évente 200+ nőt annak igenis egy ilyen alkalom az valamelyest különleges. Nem randizgatok random idegen nőkkel.
Elfogadom hogy te emiatt valakit leírsz de az hogy "para" az szerintem meg a te előítéleted. Ez annyit jelent hogy van bennem egy kis "drukk" mert nem ismerem, soha nem is láttam. Őszintén: nem szeretek online ismerkedni.
Lehet nem is kellene online ismerkednem mert ez ilyen műfaj, de úgy voltam vele egy esélyt ez is érdemel.
Akkor menj el a randira, és fejezd ezt itt abba!
Nem, nem az jön be. A Kedvesemmel mindketten izgultunk normál mértékben, de amit te csinálsz, az túlzás.
És mindenki ezt írta, szóval nem én vagyok a problémás.
#30 vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!