Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Levelezek egy lánnyal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levelezek egy lánnyal és eljutottunk oda hogy találkozásra kerülne a sor. Ti mit szűrnétek le? Röviden ezt írta: "Szia! Rendben van, találkozzunk. Most a héten már nem jó, de jövő hétre valamit kitalálunk" Lelkesedés? Felejtős?Vagy ne gondoljam túl?

Figyelt kérdés
Ui.: volt még pár szó hogy neki hol lenne jó és hogy megkérdezte hogy nekem hol, de azok már nem fértek ki fent....ettől függetlenül ennyi "Rendben van, találkozzunk". Ez nem túl olyan hogy "egy a fene, nem érdekelsz de ráveszem magam"?

szept. 10. 21:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Látom bizalmatlan vagy, talán a logika és némi oknyomozás segíthet. Általában ha valaki kamuzik a találkozóval, azt onnan ismerheted fel hogy hárítja az időpontot amit adsz neki, de konkrét új időpontot meg nem ajánl fel helyette. A lány ehelyett a jövő hetet ajánlotta. Másik gyakori dolog a kamuk kapcsán, hogy lóg az egész a levegőben, semmi konkrétum, semmi tervezés. Ahogy már az elején mondtam, érződik hogy akarná, hiszen már egyből továbbvitte a lehetséges helyszín felé a tervezést, és fixen ajánlott is helyszínt. Empátia is van benne, érdeklődött neked mi a megfelelő, téged is figyelembe vesz. Szerintem ez az egész hozzáállás eléggé távol áll a flegmától.

Az meg hogy vele is sokan kicsesztek az törvényszerű a jelenkorban, nézd csak meg mivé lett a társkeresés és a férfi női viszony. A nők is szívnak ebből, csak őket teljesen más módon szivatják meg, pl érzelmeket hazudnak szexért. Vagy ugyanúgy hülyítik őket és tünnek el, ha jön valaki jobb. Aztán ugyanúgy beleélik magukat, nekik sem esik ám jól. Attól hogy téged a nők szivattak értelemszerűen, őt még ugyanúgy szivathatták meg a férfiak is. Azért is ez az óvatós de mégis korrekt hozzáállás részéről. Próbálja semlegesen kezelni, hiszen ugyanez hogy mi van ha te tünsz el, okozol neki csalódást, vagy derül ki hogy csak szexre hajtasz. Szóval remélem így már érted.

szept. 10. 22:51
 12/33 A kérdező kommentje:

11-es nagyon érdekes dolgokat írtál. Külön köszönöm. Kissé tényleg más világításba helyezted a dolgot.

Egy nagyon picit lelkesebb és optimistább lettem.

Most viszont jön a következő probléma amit kezelni kell: nem beleélni magam semmibe se de nem is játszani meg magam h beletojok az egészbe. Az ismerkedés első szakasza a legstresszesebb amikor tetszeni akarunk valakinek és félünk ha megtud x y dolgot azonnal offol.

Mit áruljunk el mi a túl sok mi a túl kevés mit kérdezzünk v mit ne. Rengeteg összetevős egyenlet ez.

Egy dolog biztos: nem szabad a múltbeli sérelmeket rázúdítani. Ha másra nem: erre igyekszem figyelni.

szept. 10. 22:57
 13/33 anonim ***** válasza:
89%
Téged minden kérdés alatt mutogatni kéne, miután a férfiak nem értik miért is maradnak végül egyedül 😫🤦🤦🤦🤦
szept. 10. 23:14
 14/33 anonim ***** válasza:
86%

Hihh, szerintem hagyd a csajt, jobb lesz neki...

Nem tudom, hogy lehet behisztizni egy ennyitől, de komolyan.

szept. 10. 23:31
 15/33 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nyugodjál le. Ha neki is előadtad ennek akár a töredékét is, nem csodálom, ha nem lelkesedik jobban!! Vedd már észre magadat öregem.

"de borzasztóan érezteti velem azt hogy egy senki vagyok és örüljek hogy egyáltalán lealacsonyodik hozzám." súlyos komplexusaid vannak, senki sehol nem mutatja, hogy épp alacsonyodik. Mi az, hogy senki vagy? Azt mondta, rendben, találkozzatok. Ha szerinted senki vagy, ne találkozz vele és elöször gyógyulj meg, mert ez senkinek nem lesz szimpatikus.

Jézusom, egy ekkora energiavámpírt szegény csajnak...

szept. 10. 23:53
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Túlgondolod. Benne van, hogy találkozzatok, írta is, hogy rendben. Mit vártál mit írjon? Nem is ismer, csak leveleztek. Mit kéne írjon? Én is csak ennyit írtam volna, rendben, találkozzunk.
szept. 11. 06:50
 17/33 A kérdező kommentje:

De 16-os nem érted a problémámat?

"Rendben, találkozzunk". Nem hangzik neked úgy mintha úgy mondaná hogy "na jó egy a fene stb."???

Azt akarom hogy akarjon jobban. Ez lenne a cél. Dicsőítsen.

szept. 11. 07:40
 18/33 anonim ***** válasza:
88%
Oké, levágtuk, hogy trollkodsz.
szept. 11. 09:52
 19/33 anonim ***** válasza:
80%

"Dicsőítsen"?

Fú, inkább ne találkozz vele. Kíméld meg a hülyeségeidtől.

szept. 11. 10:10
 20/33 A kérdező kommentje:
Nem trollkodom, valóban van egy nő aki találkozna csak a levele alapján nem tűnik lelkesnek.
szept. 11. 10:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!