Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levelezek egy lánnyal és eljutottunk oda hogy találkozásra kerülne a sor. Ti mit szűrnétek le? Röviden ezt írta: "Szia! Rendben van, találkozzunk. Most a héten már nem jó, de jövő hétre valamit kitalálunk" Lelkesedés? Felejtős?Vagy ne gondoljam túl?
Nem,ez inkább amolyan: ,,megégettem màr magam pàrszor,ezért óvatosan biciklizem" jellegű megnyilvánulàs.Mintha én írtam volna.😀
Ettől függetlenül simán bejöhetsz neki,talàn ő az a ,,dió,amit fel kell törni" típus.
1-es: "Rendben van, találkozzunk" .... ebből egy pasi azt szűri le, legalábbis én hogy örüljek hogy kegyeskedik találkozni...
De ezek szerint ez ennél árnyaltabb?
Mi az hogy megégette magát párszor?
Túlgondolod az egészet. A csaj csak közölte veled, hogy oké, találkozzatok, de neki már van erre a hétre programja vagy épp elfoglalsága.
Nem tudom, miért gondolod azt hogy ezzel neked kegyeskedik. Az is baj, ha egy csaj korrekt meg ha nem??
18/N
Istenem...
Megégette magàt, tehát valószínűleg óvatos,mert csalódott pàrszor.Nyilvàn nem akar sok lenni,ràd zúdítani bàrmit, szépen,fokozatosan êpíti fel az egészet.Szerintem eddig tök korrekt.Nem értem, miért kell kombinálni...😀
2-es te nagyon jól látod, kvázi a mai színvonalhoz képest volt "magasabbat" hozni azzal hogy egyáltalán visszaírt, SŐT még találkozni is hajlandó velem halandó senkivel.
Az meg hogy "megégette magát párszor". Mégis mivel? Azzal hogy lenéző stílusban közelíti már meg a találkozót magát?
Nem azt mondom hogy ugorjon a karjaimba, sőt. De jól esne érezni némi lelkesedést. Nekem ez a "rendben van, találkozzunk" mondat ez kegyetlenül hivatalos mintha nekem tenne szívességet. Amúgy nyilván ez igaz is, de borzasztóan érezteti velem azt hogy egy senki vagyok és örüljek hogy egyáltalán lealacsonyodik hozzám.
Rossz érzés de persze a másik verziót is utálom amikor valaki iszonyatosan lelkes a találkozó előtt mézes mázos aztán élőbe 30perc után offol, vagy ha nem is ott akkor tali után pár órával sms-ben hogy nem volt kémia szevasz...
8-as: teljesen jól látod, rengeteg év kudarc, aztán covidféle ismerkedés mentes év/évek, majd ismét kudarcos időszakon vagyok túl. Semmi nem volt, csak ahogy írod "társkeresésnek csúfolt elmebaj" ( ezt lopom mert nagyon találó duma ).
Igazad van hogy lett egy jó lehetőségem de mégis milyen szánalmas ez már? Össze kell tennie az embernek a két kezét hogy valaki lehajol érte mint alamizsnáért?
Ami viszont érdekel hogy te miből veszed h nem flegma és hogy vele is sokan kics-sztek nem csak velem? Honnan gondolod? A legtöbbször a nők szórakoznak a férfiakkal és nem fordítva.
9-es: jogos túlgondolom, igazad van, de szerintem meg azok akik nem gondolják túl és csak léteznek bele a vakvilágba és ágyról ágyra szállnak vagy épp kapcsolatból kapcsolatba, azokkal nem tudnék mit kezdeni. Nekem fontosak az érzések. Megválogatom kinek nyílok meg. Elég volt a bántásokból a lerázásokból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!