Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Levelezek egy lánnyal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levelezek egy lánnyal és eljutottunk oda hogy találkozásra kerülne a sor. Ti mit szűrnétek le? Röviden ezt írta: "Szia! Rendben van, találkozzunk. Most a héten már nem jó, de jövő hétre valamit kitalálunk" Lelkesedés? Felejtős?Vagy ne gondoljam túl?

Figyelt kérdés
Ui.: volt még pár szó hogy neki hol lenne jó és hogy megkérdezte hogy nekem hol, de azok már nem fértek ki fent....ettől függetlenül ennyi "Rendben van, találkozzunk". Ez nem túl olyan hogy "egy a fene, nem érdekelsz de ráveszem magam"?

szept. 10. 21:54
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%

Nem,ez inkább amolyan: ,,megégettem màr magam pàrszor,ezért óvatosan biciklizem" jellegű megnyilvánulàs.Mintha én írtam volna.😀

Ettől függetlenül simán bejöhetsz neki,talàn ő az a ,,dió,amit fel kell törni" típus.

szept. 10. 21:59
 2/33 anonim ***** válasza:
77%
Manapság hogy tök alap lett a ghosting meg az átverés, sunyi leépítés és társai, szerintem kifejezetten bíztató választ kaptál. Nem csak te vagy óvatos, hanem ő is, hiszen nyilván ő is megégett már párszor. Szóval a lány nem csak úgy bemondta hogy oké akkor tali, hanem látványosan tervezni is kezdett a helyszínnel, sőt még téged is kérdezett róla, neked mi a megfelelő. Szerintem ez a mai világban már egy jelentős plusz, hogy jók vagytok. Illetve hogy az alapok jók, mert a lényeg úgyis élőben fog eldőlni. Én azt javaslom nézzétek meg egymást jövő héten, ne kattogj feleslegesen hanem jó érzéssel menj oda és hozd a legjobb formádat. Főleg ha online is jó volt minden a levezelésben, meg ha képre be is jöttök egymásnak. Persze túlzottan ne éld bele magad, mostanság nagyon könnyen szakad meg bármi, akár ok nélkül is.
szept. 10. 22:03
 3/33 A kérdező kommentje:

1-es: "Rendben van, találkozzunk" .... ebből egy pasi azt szűri le, legalábbis én hogy örüljek hogy kegyeskedik találkozni...

De ezek szerint ez ennél árnyaltabb?

Mi az hogy megégette magát párszor?

szept. 10. 22:04
 4/33 anonim ***** válasza:
95%

Túlgondolod az egészet. A csaj csak közölte veled, hogy oké, találkozzatok, de neki már van erre a hétre programja vagy épp elfoglalsága.

Nem tudom, miért gondolod azt hogy ezzel neked kegyeskedik. Az is baj, ha egy csaj korrekt meg ha nem??

18/N

szept. 10. 22:10
 5/33 anonim ***** válasza:
95%

Istenem...

Megégette magàt, tehát valószínűleg óvatos,mert csalódott pàrszor.Nyilvàn nem akar sok lenni,ràd zúdítani bàrmit, szépen,fokozatosan êpíti fel az egészet.Szerintem eddig tök korrekt.Nem értem, miért kell kombinálni...😀

szept. 10. 22:14
 6/33 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem se agyalj ezen ennyit. Találkoztok, kész.
szept. 10. 22:23
 7/33 A kérdező kommentje:

2-es te nagyon jól látod, kvázi a mai színvonalhoz képest volt "magasabbat" hozni azzal hogy egyáltalán visszaírt, SŐT még találkozni is hajlandó velem halandó senkivel.

Az meg hogy "megégette magát párszor". Mégis mivel? Azzal hogy lenéző stílusban közelíti már meg a találkozót magát?

Nem azt mondom hogy ugorjon a karjaimba, sőt. De jól esne érezni némi lelkesedést. Nekem ez a "rendben van, találkozzunk" mondat ez kegyetlenül hivatalos mintha nekem tenne szívességet. Amúgy nyilván ez igaz is, de borzasztóan érezteti velem azt hogy egy senki vagyok és örüljek hogy egyáltalán lealacsonyodik hozzám.

Rossz érzés de persze a másik verziót is utálom amikor valaki iszonyatosan lelkes a találkozó előtt mézes mázos aztán élőbe 30perc után offol, vagy ha nem is ott akkor tali után pár órával sms-ben hogy nem volt kémia szevasz...

szept. 10. 22:27
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég. Úgy látom nagyon sok sérelem gyűlt fel benned. Bár ha elég időt töltesz ebben a jelenkori "társkeresésnek" csúfolt elmebajban, akkor meg is értem. Nézd, lett most egy nagyon jó lehetőséged, ne b*zd el! Van egy heted, addig próbáld magadban ezt az egészet rendezni, mármint a múlt sérelmeit és a fölös feszkót. A lány nem flegma, és vele is bizonyára sokan kicsesztek ám nem csak veled! Ez manapság ilyen lett, mindenki össze vissza hazudozik és játszmázik. De a mások miatt kapott sérelmeket ne rajta verd majd le, hatalmas hiba lenne.
szept. 10. 22:31
 9/33 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon túlgondolod ezt az egészet.
szept. 10. 22:32
 10/33 A kérdező kommentje:

8-as: teljesen jól látod, rengeteg év kudarc, aztán covidféle ismerkedés mentes év/évek, majd ismét kudarcos időszakon vagyok túl. Semmi nem volt, csak ahogy írod "társkeresésnek csúfolt elmebaj" ( ezt lopom mert nagyon találó duma ).

Igazad van hogy lett egy jó lehetőségem de mégis milyen szánalmas ez már? Össze kell tennie az embernek a két kezét hogy valaki lehajol érte mint alamizsnáért?

Ami viszont érdekel hogy te miből veszed h nem flegma és hogy vele is sokan kics-sztek nem csak velem? Honnan gondolod? A legtöbbször a nők szórakoznak a férfiakkal és nem fordítva.

9-es: jogos túlgondolom, igazad van, de szerintem meg azok akik nem gondolják túl és csak léteznek bele a vakvilágba és ágyról ágyra szállnak vagy épp kapcsolatból kapcsolatba, azokkal nem tudnék mit kezdeni. Nekem fontosak az érzések. Megválogatom kinek nyílok meg. Elég volt a bántásokból a lerázásokból.

szept. 10. 22:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!