Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb mai szingli típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb mai szingli típusú magas igényekkel rendelkező nő így fog járni, mint apukám nővére?

Figyelt kérdés
Apukám nővére 74 éves és nem találta meg a társát, nekem mindig azt mondta hogy nem volt normális pasi az igényeinek megfelelően... most egyedül él (macskák nélkül 😁) viszont elég komoly gondok vannak nála. pl. rendszeresen magában beszél.. sokszor ilyen depresszióba esik hogy senkinek nem hiányozna ha meghalna stb....
szept. 9. 08:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%
#28 nem opció de attól még ez igaz hogy gyógyszer meg áram nélkül nőttek fel.
szept. 9. 12:43
 32/35 anonim ***** válasza:
0%
Hát, én több idősödő szingli nőt ismerek, egyik sem tűnik valami boldognak. Többük savanyú, mint az uborka, aki meg nem, annál meg látszik, hogy van valami kettyó. Arról nem beszélve, mit csinálnak majd, ha már nem boldogulnak egyedül.
szept. 9. 13:03
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy nehéz természetű emberrel sem könnyebb együttélni vagy aki ápolásra szorul.
szept. 9. 13:13
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül.

Egy egyedülálló ember is élhet tartalmas életet.

Tudok olyanról, aki a karrier területén teljesedett ki, más pedig távoli országokba látogat el, szabadidejében szeret utazni.

szept. 12. 08:11
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Én nem egy 74 éves nő vagyok hanem egy 35 éves férfi.

Én is egyedül lakom és tudod mi a hátránya összesen. 1 dolog.

1 tárcából kell gazdálkodjál, semmi más.

Egyedül lakom egy házban BP-n. Ha a munkával végeztem és hazajövök lezuhanyzom bedőlök az ágyba simán tudok aludni 10-12 órát.

Ma is felkeltem reggel 10-kor elmentem a boltba. Ez volt úgy 30 perc.

Beraktam 2 mosást ez volt úgy 1 óra. Meg kiporszívóztam a házat ez volt úgy 1.5 óra. Meg a mosogatás az talán még 20 perc.

És másnap vasárnap csak pihenni fogok. Egy gyufaszálat nem fogok odébb tenni. Tudod ez az életvitel annak szívás aki nem tudd háztartást vezetni és nincs munkája.

Az ilyen kötelező dolgokon túl mint a munka meg a háztartás.

Azt csinálsz amit akarsz Senki nem szól be, hogy mire költöd a pénzt.

Én nem is értem, hogy mért kell mindenkinek a nyakába rakni párkapcsolatot.

Ráadásul ha az illető nő és AZT szeretné mindig lesz rá partner.

Én speciel nem adom fel ezt az életet. Azt mindenki foglalkozzon a saját életével. 74 évesen is lehet értelmes életcélokat találni.

Az én anyám most 71 éves 13 éve meghalt a férje.

És utazik, szarik a világra. Soha többé nem megy férjhez.

szept. 21. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!