Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb mai szingli típusú magas igényekkel rendelkező nő így fog járni, mint apukám nővére?
Itt inkább a családi összenemfogás, leszaromság játszik szerepet, mintsem a partnerhiány. Ha taállt volna is egy párt, mivel nem igényeinek megfelelő, szét is bomlott volna akár miatta, akár a párja miatt. Na meg a mi szüleink generációjának nagy része egyedül elválva öregszik meg, nem úgy mint a nagyszülők. Semmi se garantálja hogy öreg korunkra érdeklünk valakit.
Legalább a 70 évét nem érzelmi nélkülözésben élte le és depresszióban a párja miatt aki szétcsalja, nekem ez egy win.
Alapvetően 74 évesen sokan élnek pontosan így, még akkor is ha házasok voltak meg gyerekeik, unokáik is vannak. Az elöregedés jelensége és a többgenerációs családok együttélésének megszűnése okozta azt, hogy nagyjából ez az alapeset. A szociális ellátás nem tudja ezt vinni, és egyébként a család már amikor öreg és beteg valaki nem elég, hanem professzionális ellátásra van szüksége az embereknek.
Szóval szerintem nagyjából mindenkire ez vár, ki nem jut egy idősotthonba, sőt még arra is aki be tud kerülni. Lehet hogy összességében azzal, hogy nem élte meg a szerelmet és a családalapítást úgy érzi a néni, hogy kihagyott valamit, de valójában ha összejött volna valami szar alakkal, aki megnyomorította volna az életét, szült volna neki gyerekeket, akiknek csak traumákat tudnak továbbadni a rossz életükből (mint ahogy a korabeliek jellemzően), akkor sanszos, hogy még ezerszer szarabb lenne az élete.
Szerintem vannak emberek, akik azt gondolják, hogy arra van szükségük, amit ők elképzeltek, hogy akarnak. Pedig sokszor az ember elképzel valamit, hogy ő mit szeretne, de rohadtul nem arra van a szüksége, és ezt nem képes felismerni.
Szerintem lehet, hogy ez a nő talált olyat anno, amilyet elképzelt, de az nem sikerült, mert nem is arra volt szüksége.
És a kérdésre válaszolva, szerintem a legtöbb nem így fog járni, mert minél nagyobb az éhség (kereslet), annál lejjebb mennek az igények az ételre nézve. Egy időután meg a fakéreg is tud jóízű lenni, ha az ember éhezik. Csak nyilván nem egészséges azt enni. :(
Kapcsolatokra értem ezt a metaforát.
7
Ha valakinek ez szempont, akkor igen, számára nem megfelelő partner, akinek nincs jogsija, és jól teszi, ha nem jön össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!